Een veelzijdige sales / inplan stage bij StudyWorks!

Stage lopen bij StudyWorks

StudyWorks, het bedrijf dat garant staat voor een hele leuke, gezellige en vooral leerzame stage! Dat is mijn ervaring tenminste. Oh ja trouwens, ik zal mezelf ook even voorstellen! Mijn naam is Jonathan Polder. Ik ben een trots tweedejaars bedrijfskunde student. Voor de tweede helft van het jaar moest ik opzoek gaan naar een stageplek. Op internet kwam ik de vacature van StudyWorks tegen. Hij sprak mij meteen aan! Het beloofde een stage waarin je volledig de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en dat kan je doen in een team enthousiaste collega’s met een gemiddelde leeftijd van maar liefst 25,5 jaar (ja, dit is berekend). Toen ik dit las heb ik besloten om gelijk te solliciteren voor deze leuke stageplek. Niet veel later werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Het gesprek vond op de dag na kerst plaats. Ik werd enthousiast ontvangen door mijn toekomstige collega’s. Het gesprek verliep zeer goed. Dezelfde dag werd ik nog opgebeld met het goede nieuws, ik mocht stage komen lopen!

 

Inplan / sales stage

 

Het avontuur

De eerste stageweek was gelijk een knallende binnenkomer. Op de eerste dag proefde ik gelijk de enthousiaste cultuur binnen StudyWorks. Tussen de stagiairs hing gelijk een prettige en gezellige sfeer. Oh ja, het eten is bij StudyWorks ook heel lekker! Maar goed, dat terzijde gelaten. Bij StudyWorks krijg je echt de volledige vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Maak je een keer een fout, dat is niet erg, want van fouten leer je! Je krijgt ook de volledige vrijheid om met innovatieve ideeën te komen. “Wat zou jij anders doen binnen StudyWorks?” Dat zijn vragen waar jij je creativiteit en inzicht op los mag laten. De stageweken bij StudyWorks vliegen voorbij. Dat kan eigenlijk ook niet anders met zo’n team toffe collega’s!

 

Werkzaamheden van een sales / inplan stagiair

Zelf ben ik werkzaam binnen de inplan afdeling. Hier krijg je de taak om klanten te koppelen aan de bijlescoaches. Dit is een zeer uitdagende functie waarin je goed kan werken aan je communicatieve skills. Het inplan team is een hecht team dat echt op elkaar kan bouwen. We helpen elkaar mee omhoog in persoonlijke groei. StudyWorks heeft veel variatie in stageplekken. Dat zorgt voor veel verschillende persoonlijkheden binnen de stage. Dit maakt het werk juist super leuk en gevarieerd! Mocht je overtuigd zijn voor een stage bij StudyWorks. Solliciteer dan en kom zelf kijken hoe geweldig de sfeer binnen het bedrijf is! 

 

Ben jij na het lezen van dit blog enthousiast geworden en wil je ook stage lopen bij ons, bekijk dan nu onze stage vacatures!

Bekijk onze andere blogs