DIT ZIJN AL ONZE VEELGESTELDE VRAGEN:

Klik op de vraag om het antwoord te zien. Staat je vraag er niet bij of wil je graag meer uitleg? Neem dan vooral contact met ons op – we helpen je graag!

ALGEMEEN

StudyWorks levert bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle vakken en niveaus van de middelbare school en basisschool. Dit vindt zowel plaats aan huis als online. Daarnaast ondersteunt StudyWorks scholen door heel Nederland door leerkrachten in opleiding voor de klas te zetten.

StudyWorks werkt met een enthousiast en hecht team op kantoor in Utrecht, maar onze bijlesdocenten zitten verspreid over heel Nederland. Samen mogen we 4000+ mensen echte StudyWorkers noemen!

StudyWorks bestaat al sinds 2008. Wat begon als een groep vrienden die bijles gaf via Marktplaats is uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in Nederland.

Je kan een StudyWorker worden door bijles te geven, scholen te helpen door voor de klas te staan, examentraining te geven of huiswerkbegeleiding te geven. Daarnaast kan je ook intern het team van StudyWorks versterken. Al deze vacatures vind je op de site! Je kan ook gelijk solliciteren voor een van onze vacatures door op 'solliciteer direct' te klikken.

VACATURES

StudyWorks heeft twee soorten vacatures: werken als bijlescoach of als  toekomstig docent voor de klas. Als bijlescoach kan je naast de reguliere bijles ook examentraining en huiswerkbegeleiding geven. Als je voor de klas gaat staan, kan je onder anderen invallen als een docent uitgevallen is en de reguliere les geven, surveilleren tijdens toetsen, maar ook een kleiner groepje leerlingen extra begeleiding bieden bij het schoolwerk.

Je kan op verschillende manieren bij ons solliciteren. De snelste manier is om op de knop ‘solliciteer direct’ rechtsboven op de site te drukken en je gegevens in te vullen. Je kan daarnaast via elke vacaturepagina solliciteren. Je mag natuurlijk ook altijd een mail naar recruitment@studyworks.nl sturen of ons even bellen op 06-39760255 om je sollicitatie door te geven.

StudyWorks heeft verschillende vacatures omtrent (bij)les geven:

Als bijlescoach kan je zowel bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining geven. Met bijles geven biedt je inhoudelijke ondersteuning bij een schoolvak. Bij examentraining belicht je specifiek de examenonderwerpen en bereid je de leerling voor op het komende eindexamen. Bij huiswerkbegeleiding zal je de leerling helpen bij het maken, overzichtelijk houden en plannen van het huiswerk.

Als je scholen gaat ondersteunen door voor de klas te staan, help je de scholen onder anderen bij het lesgeven en begeleiden van leerlingen, surveilleren tijdens toetsen en begeleiden van kleinere groepjes leerlingen met het schoolwerk.

BIJLES GEVEN

Je geeft bijles aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online bijles te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont.

Het uurloon is €11,-, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom je woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige bijlescoaches veel uren in de week maken en andere coaches een week niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de kennisoverdracht prettiger en effectiever verlopen.

StudyWorks heeft meer dan 4000 bijlescoaches in dienst door heel Nederland. Een groot deel hiervan zijn studenten, maar we hebben ook vakspecialisten in dienst. De studenten die voor StudyWorks werken zijn opgeleid op hbo- en universitair niveau of zijn nog bezig met een studie. Jouw vakspecialist collega’s zijn voornamelijk docenten die naast het reguliere lesgeven graag bijles willen geven of docenten die gepensioneerd zijn en graag hun kennis willen overbrengen op anderen.

VOOR DE KLAS STAAN

StudyWorks werkt nauw samen met basisscholen in Nederland die op zoek zijn naar gemotiveerde docenten (in opleiding) die kunnen helpen het opvangen van het lerarentekort. Zo kan het zijn dat jij nodig bent om een les rekenen te geven aan een klas of een leerling die moeite heeft met spelling één op één te helpen. Kortom, jij werkt mee op een school die jouw hulp goed kan gebruiken!

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Sommige scholen zijn op zoek naar een invaller voor een dag, andere scholen zoeken iemand die vier dagen in de week een langere periode kan werken. Het werk kan dus erg fluctueren!

Je verdient bij StudyWorks €14,- per uur door voor de klas staan. Op je urenbriefje vul je de uren in die je op de school aanwezig was en hebt geholpen. De uren krijg je standaard een maand later uitbetaald.

Of je een reiskostenvergoeding krijgt hangt onder anderen af van de afstand die je moet reizen naar de school toe. Dit overleggen we telefonisch wanneer je ingepland wordt bij een school.

HUISWERKBEGELEIDING GEVEN

Je geeft huiswerkbegeleiding aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online huiswerkbegeleiding te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont.

Het uurloon is €11, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom je woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige huiswerkbegeleiders veel uren in de week maken en anderen soms een week niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de huiswerkbegeleiding prettiger en effectiever verlopen.

EXAMENTRAINING GEVEN

Je geeft examentraining aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online examentraining te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont.

Het uurloon is €11, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Dit hangt heel erg af van de periode, de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Rond de examenperiode zullen veel aanvragen binnenkomen. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom je woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige examentrainers meerdere uren in de week maken en andere examentrainers soms een tijd niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de examentraining prettiger en effectiever verlopen.

STAGES

StudyWorks werkt met twee stageperiodes in het jaar. De eerste stageperiode loopt van september tot en met januari. De tweede stageperiode loopt van februari tot en met eind juni/begin juli. Als je meer of minder maanden stage moet lopen, is dit zeker ook mogelijk bij ons. Wij zijn hierin erg flexibel!

Wij hebben elke periode ongeveer acht stagiaires in dienst, verdeeld over de inplan-, recruitment, marketing en employer branding afdelingen.

De stagevergoeding hangt af van de hoeveelheid dagen die je werkt bij StudyWorks. Bij vier dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €240,- per maand. Bij vijf dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €300,- per maand.

Als je stage bij ons loopt, krijg je geen reiskostenvergoeding. StudyWorks gaat ervan uit dat je in het bezit bent van een studentenreisproduct.

CONTACT

Je kan StudyWorks bereiken via de mail (recruitment@studyworks.nl), de telefoon (06-39760255) en het contactformulier. Wij reageren het snelst als je ons belt.

StudyWorks probeert zo snel mogelijk te reageren. Doordeweeks zal dit op de dag zelf gebeuren. Als je een vraag stuurt in het weekend, reageren wij meestal maandag.

Je krijgt altijd een bericht terug van een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je verschillende mensen spreekt, het ligt er namelijk maar net aan wie er op dat moment aanwezig is.