Back-end Developer

Logo StudyWorks Careers

Back-end Developer

- Kom met StudyWorks Development de bijlesmarkt op z'n kop zetten

Back-end Developer

De meeste mensen kennen StudyWorks als een bijlesbedrijf. En dat is niet onterecht, gezien we een van de grootste namen in Nederland zijn voor bijles. Maar wist je dat we eigenlijk een softwarebedrijf zijn?

Achter elke bijles die wij geven schuilen complexe systemen, die ons achtkoppig Development-team ontwikkelt, onderhoudt, en beheert. Onze software is gloednieuw en de meest geavanceerde bijlessoftware van de Benelux. Zo kunnen we voor iedereen die bijles zoekt binnen drie uur een match met een bijlescoach maken – waar ook ter wereld. Alle software ontwikkelen we zelf. Dat vinden we leuk, en zorgt ervoor dat we complete controle hebben. Doordat we een klein team zijn heeft iedereen inspraak in wat we bouwen, en hoe we het bouwen. Simpelweg enkel uitvoeren doen we niet aan. Werken voor Studyworks Development betekent dat je echt je eigen stempel of de bijleswereld kan zetten.

Ons centrale systeem is gebouwd in FastAPI, een state-of-the-art Python-framework. Als je een ervaren Python-programmeur bent zal je FastAPI een feestje vinden om mee te werken. Ben je nog niet zo heel erg ervaren? Dan is FastAPI een mooie stap om mee te beginnen. Wij leren je alles wat je moet weten! Onze infrastructuur bevindt zich voornamelijk in AWS, waar we door onze bijzondere positie in de Europese bijlesmarkt ook uitstekend contact mee hebben. Daarnaast zijn we dol op CI/CD en schrijven we onze DevOps-tools voornamelijk in Ruby on Rails. Voor front-end gebruiken we React en TypeScript. Onze designers maken prachtige schermen die wij realiseren in daadwerkelijke interfaces.

Zie ook onze development-blog voor meer informatie over onze techniek: https://studyworks.dev/blog

 • Een jong bedrijf (gemiddelde leeftijd is 25 jaar oud) op loopafstand van Utrecht Centraal
 • Super dynamisch in een markt die nooit stilstaat
 • Ongelofelijk goede borrelaars, met VrijMiBo’s die daadwerkelijk bezocht worden en feesten die al maanden van te voren in menig agenda staan.
 • Internationaal georiënteerd, aangezien we op het punt staan om naast Nederland ook de Europese bijlesmarkt te gaan veroveren.
 • Minimaal zestien uur per week beschikbaarheid, en als je fulltime kan werken is dat al helemaal top.
 • Affiniteit met informatica. Professionele ervaring is een pré, maar starters of ambtieuze studenten zijn ook welkom.
 • Grote interesse in ons vakgebied, van de laatste trends tot de best practices.
 • Bovengemiddeld salaris
 • Alle goodies die je nodig hebt om goed te kunnen werken
 • Budget om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je kan blijven leren
 • Werkuitjes en gezelligheid – het is een cliché, maar kom vooral een keertje langs om de sfeer te proeven

Wil jij je back-end-skills inzetten op de plek waarop de bijlesmarkt in Europa veroverd wordt? Solliciteer dan vandaag nog

Interne vacatures

- Join ons team!

Waarom werken bij StudyWorks?

- Ervaringen

Onze medewerkers aan het woord

- FAQ

Veelgestelde vragen

StudyWorks staat al jaren bekend als dé onderwijsprofessional van Nederland op het gebied van bijles. Onze ervaring en expertise hebben talloze leerlingen geholpen hun potentieel te bereiken. Maar wij zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een bijlesinstituut. Je vindt StudyWorks nu ook actief op scholen en in de kinderopvang. We zetten ons in om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling, vanaf de eerste stapjes tot aan het trotse moment van het behalen van het diploma! 

We hebben een verscheidenheid aan functies beschikbaar in verschillende afdelingen, zoals Recruitment, Marketing, Administratie, IT en Sales. Houd onze vacaturepagina in de gaten voor de meest actuele vacatures.

Ons kantoor zit in het mooie Utrecht, vlakbij de binnenstad! Het kantoor is heel goed te bereiken, zowel met het OV als met de auto (5 minuten vanaf het centraal station en vlakbij de A12). 

Je kan solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen onderaan deze pagina of op ‘solliciteer direct’ te klikken. Daarnaast kan je ook solliciteren via een specifieke vacature op de website of door een mail te sturen met je CV en motivatie naar recruitment@studyworks.nl

Je krijgt altijd een bericht terug van een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je verschillende mensen spreekt, het ligt er namelijk maar net aan wie er op dat moment aanwezig is en voor welke functie je hebt gesolliciteerd!

Na het ontvangen van je sollicitatie zal ons recruitment team je sollicitatie beoordelen in relatie tot de eisen van de functie. Vervolgens laten we je weten of je bent uitgenodigd voor een gesprek, dat afhankelijk van de functie kan bestaan uit één of meer rondes. Is het voor beide partijen een match? Dan doen we je een aanbod!

Heb je een andere vraag over de functie?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

Collega?

Het leuke aan StudyWorks, is de balans tussen onwijs veel vrijheid & verantwoordelijkheid. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid na het harde werken, waardoor je je echt onderdeel voelt van het team.

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan