Ons gespot? #UITweek

Ons gespot? #UITweek

In de week van 15 augustus heeft de Utrechtse Introductie Tijd (UITweek) plaatsgevonden in Utrecht. Tijdens deze UITweek komen studenten samen van binnen en buiten Utrecht die op het punt staan om te beginnen met een studie in Utrecht.

In deze week zijn er verschillende activiteiten waar studenten aan kunnen deelnemen, zoals: workshops, diverse markten en verschillende festivals. Het doel van deze week is om zowel de stad als elkaar te leren kennen en natuurlijk ook een goed feestje mee te pakken.

 

Op woensdag 17 augustus was StudyWorks te vinden op de informatiemarkt in park Transwijk om StudyWorks te promoten onder studenten. Want wie wil nu niet werken voor de leukste werkgever van Nederland en dan ook nog een goed zakcentje verdienen?

 

Wij blikken terug op een enorm leuke dag waar wij gezellig met studenten hebben gesproken, spelletjes hebben gespeeld en regendansjes hebben gedaan. Want ja, die regen is zeker gevallen, maar dat mocht de pret niet drukken. De plensbuien hebben de studenten namelijk niet weerhouden om ons op te zoeken en kennis te maken.

 

Tijdens de informatiemarkt was er zelfs de mogelijkheid om kans te maken op een JBL Charge 5 speaker. Heb jij jezelf aangemeld en meegedaan aan het spel mexxen? Dan maak jij nog steeds kans op deze toffe speaker.

 

Dit jaar staan wij niet alleen op de UIT week in Utrecht maar zullen wij 31 augustus ook te vinden zijn op de Intreeweek in Amsterdam. Ben of ken jij iemand die in Amsterdam gaat studeren en die op zoek is naar een flexibele en goed betaalde bijbaan? Geef dan aan hem of haar door dat wij op de Student Fair te Amsterdam staan!

 

Daarnaast zullen wij nog een JBL Charge 5 speaker verloten onder de studenten die ons bezoeken op de Student Fair! Dus wil jij of je vriend/ vriendin kans maken? Kom dan 31 augustus lang bij de Beurs van Berlage en zoek naar onze stand!

P.s. de winnaar van de JBL speaker wordt binnen 10 werkdagen bekend gemaakt! Wij zullen hem of haar via de mail benaderen.

UITweek

Bekijk onze andere blogs