EVEN VOORSTELLEN: MEET THE TEAM

Achter StudyWorks zit een team dat zich dagelijks inzet om iedereen te plaatsen op de plek waar zij zich fijn voelen. Of dat nou bij een leerling is als bijlescoach, als invalkracht op een school, of als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Wij gaan op zoek naar de beste (bij)baan voor jou. Zij voeren het sollicitatiegesprek met jou, plannen je in en zijn er om al je vragen te beantwoorden. Wij laten je daarom graag kennismaken met het team achter StudyWorks, zodat je een idee hebt met wie je in contact bent. 

In de video kan je al een aantal teamleden ontmoeten! Zij vertellen wat meer over hun functie binnen StudyWorks en daarnaast kom je ook leuke feitjes over hen te weten. Genoeg redenen om de video even te bekijken! 

Q&A MET STUDYWORKERS

Team medewerker Anna

Anna - Recruitment

Team medewerker Anna

Wie o wie ben jij?
Mijn naam is Anna en ik werk op de recruitment afdeling bij StudyWorks. Ik vind koken heel leuk, maar borrelen met vooral speciaalbiertjes kan bij mij ook niet ontbreken!

Wat kan jij een dag niet missen?
Mijn eerste ochtend cappuccino!! Ik ben geen ochtendmens, maar met zo’n heerlijk kopje kan ik de dag zeker aan.

Wat is jouw leukste herinnering op kantoor?
Oeh, dat is een lastige. Ik heb veel leuke en vooral grappige herinneringen van kantoor. Het meest memorabele moment is toch wel dat de zak koffiebonen open scheurde. Het lag letterlijk overal! Het gebeurde natuurlijk niet e(x)spresso..

Welke wijze woorden wil jij nog meegeven?
Durf te vragen. Dit is iets wat ik laat geleerd heb. Nieuwsgierigheid en vragen stellen kunnen je inzicht en kennis brengen.

Liset - Inplan / Sales

Team medewerker

Wie o wie ben jij?
Hi! Ik ben Liset en ik ben werkzaam op de inplan afdeling binnen StudyWorks! Ik vind het heel erg leuk om koffietjes te drinken en te maken! Nee nee niet enkel op het knopje drukken van het apparaat, maar er schuilt een heuze barista in mij!

Wat is je gekste eigenschap?
Ik heb denk ik veel gekke eigenschappen, maar de meest rare is denk ik toch wel dat ik het heel erg leuk vind om vaak in verschillende accenten te praten. Dus lekker praten op zn Rotterdams, Brabants of op zn Fries, da binne bij mij aant juuste adres nie?

Wat is jouw leukste herinnering op kantoor?
Mijn leukste herinneringen op kantoor ontstaan altijd wel op de vrijdagmiddagen! Ik heb ontzettend hard gelachen toen we met zn allen los gingen op K3! Moet kunnen toch?

Wat is de grootste fuck-up die je ooit hebt gemaakt op kantoor?
Ik heb per ongeluk een keer de voicemail van iemand ingesproken waarbij ik dat helemaal niet door had, dus die coach heeft mooi kunnen genieten van de verhalen die ik heb beleefd in het weekend…

Team medewerker
VienneTosti

Vienne - Employer Branding

VienneTosti

Wie o wie ben jij?
Hee, ik ben Vienne en ik ben stagiaire employer branding bij StudyWorks. Ik hou erg van zeilen, buiten wandelen, piano spelen en lekker eten. Maar tegen een dagje lui op de bank Netflixen zeg ik ook geen nee!

Wat kan jij een dag niet missen?
Absoluut mijn tosti’s (het zijn er vaak minstens twee…) met kaas, salami en chilisaus tijdens de lunch! Als ik honger heb ben ik zeker niet de gezelligste, dus ik zit altijd als eerste klaar bij het tosti-ijzer rond een uur of 12! De dagen dat de salami op is vallen me dan ook altijd erg zwaar.

Wat is jouw leukste herinnering op kantoor?
Mijn eerste kantoor uitje en vrijmibo! Hier heb ik mijn mede stagiaires echt goed leren kennen. Eerst gingen we samen eten en daarna met zn allen losgaan op de abba medley van de toppers en foute carnavalsmuziek.

Welke wijze woorden wil jij nog meegeven?
Wees vooral niet bang om fouten te maken! Een van de dingen die ik geleerd heb tijdens mijn stage is dat je stage loopt om dingen te leren, niet omdat je alles al kan. Meer dan je best kan je niet doen en van je fouten leer je juist enorm veel.

Eva - Marketing

Wie o wie ben jij?
Ik ben Eva Steenkamp en ik ben stagiair marketing. Mijn hobby’s zijn lezen, films kijken, gitaar spelen, zingen, dansen, muziek schrijven en gezellig een drankje doen met vrienden. Kortom, wat is geen hobby van mij?

Van wie zou jij wel bijles willen krijgen?
Tom Holland lijkt me wel gezellig, maar Ryan Reynolds zou natuurlijk ook niet verkeerd zijn.

Wat is de grootste fuck-up die je ooit hebt gemaakt op kantoor? 
Ik heb ooit een campagne geschreven voor Borculo maar ik had deze verkeerd getarget, namelijk op allemaal grote locaties (ook buiten Nederland), behalve Borculo. Die ene dag kostte het bedrijf €126, oepsieee.

Welke wijze woorden wil jij nog meegeven?
Durf vragen te stellen en kritisch te denken. Zo leer je zelf het meeste en ben je erg waardevol voor een organisatie.