DE STUDYWORKS CULTUUR

Bij StudyWorks vinden wij het belangrijk dat iedereen hard werkt, maar daarnaast staat gezelligheid ook bij ons bovenaan. Niks is zo belangrijk als een leuke sfeer waarin iedereen zich vertrouwd voelt. StudyWorks staat dan ook bekend om het organiseren van originele uitjes, de vrijmibo’s en het vieren van de verjaardagen. Wij laten je graag onze sfeer proeven, waarin wij een goede balans van zelfstandigheid, ontwikkeling en gezelligheid hebben ontwikkeld! 

WAT ZEGGEN STUDYWORKERS OVER ONS?

Bente - Employer Branding

StudyWorks bestaat uit een heel jong, enthousiast en gezellig team dat grotendeels bestaat uit studenten. Hierdoor kan ik het niet alleen goed vinden met mijn directe collega’s van Employer Branding, maar ook met collega’s van de recruitment en de inplan / sales afdeling. We vinden allemaal, naast hard werken, gezelligheid ook erg belangrijk en drinken daarom graag af en toe na werk een biertje met z’n allen. Op maandag kijk ik al uit naar de VrijMiBo, waar we veel spelletjes doen en vaak samen eten. Kortom, een super leuk bedrijf met een informele, gezellige sfeer waar je altijd bij iemand terecht kan!

Man met koptelefoon

Sam - Inplan / sales

Man met koptelefoon

Ik ben Sam en ik loop stage op de inplan / sales afdeling van StudyWorks. Elk half jaar is er een nieuwe groep stagiaires, altijd studenten. Hierdoor heerst er binnen het bedrijf een hele fijne en gezellige cultuur. Doordat de studies veelal op elkaar aansluiten en iedereen in hetzelfde schuitje zit, ontstaan er vele vriendschappen. Deze leuke collega’s en de vrijmibo’s zorgen ervoor dat ik met een gemotiveerd en goed gevoel naar stage kom. Daarbij doet de baas gezellig mee en laat hij hiermee zien dat hij graag onder de medewerkers is. Natuurlijk moet er ook gewerkt worden en zorgen de targets ervoor dat we in teamverband hard knallen. Al met al een uitstekende cultuur om je stage in door te brengen!

Mijke - Coach

Coach Mijke vertelt over de cultuur bij StudyWorks

Mijn ervaring bij StudyWorks is tot nu toe erg positief. Het inschrijven ging ontzettend snel en de uitleg over het systeem was goed. Het hele proces was eigenlijk lekker relaxed en de bijlessen zelf zijn ook leuk om te doen (en dan krijg je er ook nog betaald voor?!). Tot nu toe vind ik één van de grootste pluspunten van StudyWorks dat je erg zelfstandig aan het werk mag, maar je ook altijd welkom bent om te bellen als iets niet duidelijk is. Ook vind ik het ontzettend fijn dat de bijlessen heel flexibel in te plannen zijn. Maar vragen zijn er altijd en tot nu toe heeft StudyWorks al mijn vragen uitstekend beantwoord!

Coach Mijke vertelt over de cultuur bij StudyWorks
Coach Kyra Kronenberg vertelt over de cultuur bij StudyWorks

Kyra - Coach

Coach Kyra Kronenberg vertelt over de cultuur bij StudyWorks

Ik ervaar StudyWorks als een bedrijf dat mij goed begeleidt in mijn werk. Ik krijg veel kansen aangeboden om aan de slag te gaan. Met de vernieuwde website is er veel overzicht van informatie wat voor mij relevant kan zijn. Ik voel me gesteund en gehoord en werk met plezier bij StudyWorks.