BEKIJK ONZE STAGES

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral leerzame stage? Bekijk nu onze verschillende stages en kijk of er wat voor jou tussen zit! We hebben elke stageperiode stagiaires nodig, dus dit kan het hele jaar door! We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee/biertje op ons kantoor.

FAQ

WANNEER KAN JE STAGE LOPEN BIJ STUDYWORKS?

StudyWorks werkt met twee stageperiodes in het jaar. De eerste stageperiode loopt van september tot en met januari. De tweede stageperiode loopt van februari tot en met eind juni/begin juli. Als je meer of minder maanden stage moet lopen, is dit zeker ook mogelijk bij ons. Wij zijn hierin erg flexibel!

HOEVEEL STAGIAIRES NEMEN JULLIE AAN?

Wij hebben elke periode ongeveer acht stagiaires in dienst, verdeeld over de sales en communicatie-, recruitment, marketing en employer branding afdelingen.

HOEVEEL STAGEVERGOEDING KRIJG IK PER MAAND?

De stagevergoeding hangt af van de hoeveelheid dagen die je werkt bij StudyWorks. Bij vier dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €240,- per maand. Bij vijf dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €300,- per maand.

KRIJG IK EEN REISKOSTENVERGOEDING?

Als je stage bij ons loopt, krijg je geen reiskostenvergoeding. StudyWorks gaat ervan uit dat je in het bezit bent van een studentenreisproduct.