LOCATIE: UTRECHT | HBO/WO | STAGEVERGOEDING VAN €300 P.M.

Het team marketing & employer branding van StudyWorks is op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair(e) om het team te versterken. Ben jij enthousiast, gedreven en hou je wel van een uitdaging? Dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou! Als stagiair bij StudyWorks heb je veel verantwoordelijkheid en word je gezien als een expert in jouw vakgebied. We zijn dan ook benieuwd naar jouw inzichten en je bent meer dan welkom om mee te denken hoe wij onze diensten nog verder kunnen verbeteren.

StudyWorks verzorgt individuele bijles aan huis en online door heel Nederland. Wij leveren ook examentraining en huiswerkbegeleiding. Deze diensten verzorgen we voor ieder vak, en voor ieder niveau van de middelbare- en basisschool.

Ons kantoor bevindt zich tien minuten van Utrecht Centraal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast ga je met een jong en enthousiast team werken dat open staat voor vragen. Ook drinken we af en toe een biertje na het werk.

Als employer branding stagiair(e) houd jij je bezig met de volgende taken:

 • Het creëren van meer verbondenheid bij onze coaches;
 • Het posten van leuke content op onze socials;
 • De maandelijkse nieuwsbrief schrijven en versturen;
 • Creëren van nieuwe content
 • Het ondersteunen bij marketing projecten;
 • Uiteraard is er ook ruimte om je eigen ideeën in te brengen bij het bedenken van nieuwe marketingcampagnes;
 • Je stage-opdracht zal in overleg met jou, jouw opleiding en StudyWorks worden vormgegeven.

Wij zoeken iemand die:

 • In het 2e, 3e jaar zit of een afstudeerplek zoekt;
 • Een HBO of WO studie richting HRM, Communicatie, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Organisatiepsychologie, MER, Marketing, Creative Business, of een andere gerelateerde studie doet;
 • Sterk in zijn of haar schoenen staat;
 • Goed overweg kan met jongeren en studenten tussen de 16 en 26 jaar;
 • De Nederlandse taal goed beheerst;
 • 4-5 dagen per week beschikbaar is;
 • Pluspunten zijn wanneer je vaardig bent in Mario Kart, Photoshop, Illustrator en creatief denken.
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Uitdagende werkzaamheden;
 • Een leuk, enthousiast en jong team met een gemiddelde leeftijd van 25.5 jaar (ja, dit hebben we uitgerekend);
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met uitzicht op een vaste baan;
 • Een gezellige werksfeer.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken voor StudyWorks? Solliciteer dan direct! We hebben elke stageperiode stagiaires nodig, dus dit kan het hele jaar door! We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee/biertje op ons kantoor.

WORD EMPLOYER BRANDING STAGIAIR(E) BIJ STUDYWORKS!​

Als stagiair bij StudyWorks heb je veel verantwoordelijkheid en word je gezien als een Employer Branding expert. Je zal dus geen koffie halen, sterker nog, wij halen koffie voor jou!

Ben jij benieuwd hoe stage lopen bij StudyWorks eruitziet? In deze video maak je kennis met het team achter StudyWorks, zie je een aantal stagiaires die jou voor zijn gegaan en krijg je een voorproefje van de sfeer bij ons op kantoor. Overtuigd? Solliciteer dan direct!

DE GEZELLIGHEID KRIJG JE ER GRATIS BIJ

Naast hard werken is gezelligheid en een goede werksfeer natuurlijk ook erg belangrijk. Daar zetten we ons bij StudyWorks dan allemaal ook erg hard voor in! Zo drinken we vaak met z’n alle een biertje na werk en zijn er regelmatig borrels waarbij we met z’n allen pizza of kip bestellen en heel veel spelletjes doen. 

Ben jij een echt hardwerkende socializer en houd jij van gezelligheid? Kan jij ons team versterken en ben jij een ster in paardenrace, pingpongen, Mario kart, noem maar op? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu!

100+ STUDENTEN GINGEN JOU VOOR, WAARONDER MARJOLEIN

employer branding

Employer branding is een vrij nieuwe stage binnen StudyWorks, maar het is wel een hele belangrijke stage. Samen met twee andere stagiaires op de employer branding afdeling ben ik verantwoordelijk voor het werven en behouden van coaches. Wij moeten er samen voor zorgen dat StudyWorks een aantrekkelijk bedrijf is om bij te gaan werken en dat ze ook bij ons willen blijven werken. Zelf ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het behouden van de coaches. Ik heb als taak gekregen om de verbondenheid met de coaches te vergroten. StudyWorks heeft coaches door heel Nederland in dienst die niet altijd aan het werk kunnen en daarom is verbondenheid met het bedrijf erg belangrijk. Het doel is om onze coaches in plaats van “ik geef bijles” nu “ik werk bij StudyWorks” te laten zeggen.

Lees Marjolein’s hele blog hier

Bijdragen aan een educatieve toekomst?

StudyWorks geeft bijles in heel Nederland en voor alle vakken van de basisschool en de middelbare school. Het maakt dus niet uit waar je woont en wat jouw favoriete vak is. Neem contact met ons op en na je succesvolle sollicitatie kun je vrijwel direct aan de slag om leerlingen te helpen die jouw hulp goed kunnen gebruiken!

SOLLICiteer direct!

FAQ

WANNEER KAN JE STAGE LOPEN BIJ STUDYWORKS?

StudyWorks werkt met twee stageperiodes in het jaar. De eerste stageperiode loopt van september tot en met januari. De tweede stageperiode loopt van februari tot en met eind juni/begin juli. Als je meer of minder maanden stage moet lopen, is dit zeker ook mogelijk bij ons. Wij zijn hierin erg flexibel!

HOEVEEL STAGIAIRES NEMEN JULLIE AAN?

Wij hebben elke periode ongeveer acht stagiaires in dienst, verdeeld over de sales en communicatie-, recruitment, marketing en employer branding afdelingen.

HOEVEEL STAGEVERGOEDING KRIJG IK PER MAAND?

De stagevergoeding hangt af van de hoeveelheid dagen die je werkt bij StudyWorks. Bij vier dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €240,- per maand. Bij vijf dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €300,- per maand.

KRIJG IK EEN REISKOSTENVERGOEDING?

Als je stage bij ons loopt, krijg je geen reiskostenvergoeding. StudyWorks gaat ervan uit dat je in het bezit bent van een studentenreisproduct.