LOCATIE: UTRECHT | HBO/WO | STAGEVERGOEDING VAN €300 P.M.

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Vind jij het leuk om teksten te schrijven en content te creëren? Heb jij ervaring met online marketing en kan je goed overweg met WordPress? Dan zijn wij op zoek naar jou!

StudyWorks verzorgt individuele bijles aan huis en online door heel Nederland. Wij leveren ook examentraining en huiswerkbegeleiding. Deze diensten verzorgen we voor ieder vak, en voor ieder niveau van de middelbare- en basisschool.

Ons kantoor bevindt zich tien minuten van Utrecht Centraal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast ga je met een jong en enthousiast team werken dat open staat voor vragen. Ook drinken we af en toe een biertje na het werk.

StudyWorks is op zoek naar studenten met affiniteit met online marketing. Het liefst heb je al wat ervaring met SEO en SEA. Je vindt het dus niet erg om kritisch content te analyseren en aan te passen. Daarnaast schrijf je foutloos Nederlands en kan je snel schakelen tussen verschillende projecten.

Als marketing stagiair(e) houd jij je bezig met de volgende taken:

 • Je analyseert en schrijft verschillende SEO teksten;
 • Je geeft tips en adviezen voor conversieoptimalisatie op de website;
 • Je analyseert de online communicatie en verbetert die waar nodig;
 • Je helpt de website up-to-date te houden en past de website in WordPress aan waar nodig;
 • Je denkt mee met het bedrijf. We zijn een jong bedrijf, dus zijn altijd op zoek naar nieuwe perspectieven.
 • Je volgt een relevante hbo of wo opleiding;
 • Je bent vier of vijf dagen per week beschikbaar gedurende 5 maanden;
 • Zeer gemotiveerd, representatief en initiatiefrijk;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Kan onder druk werken en denken in oplossingen/kansen;
 • Ervaring met Analytics en WordPress;
 • Pluspunten zijn wanneer je vaardig bent in Mario Kart, Photoshop, Illustrator en creatief denken.
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Uitdagende werkzaamheden;
 • Een leuk, enthousiast en jong team;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met uitzicht op een vaste baan;
 • Een gezellige werksfeer.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken voor StudyWorks? Solliciteer dan direct! We hebben elke stageperiode stagiaires nodig, dus dit kan het hele jaar door! We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee/biertje op ons kantoor.

WORD MARKETING STAGIAIR(E) BIJ STUDYWORKS!

Als Marketing stagiair bij StudyWorks heb je veel verantwoordelijkheid en word je gezien als een Marketing expert. Je zal dus geen koffie halen, sterker nog, wij halen koffie voor jou!

Ben jij benieuwd hoe stage lopen bij StudyWorks eruitziet? In deze video maak je kennis met het team achter StudyWorks, zie je een aantal stagiaires die jou voor zijn gegaan en krijg je een voorproefje van de sfeer bij ons op kantoor. Overtuigd? Solliciteer dan direct!

DE GEZELLIGHEID KRIJG JE ER GRATIS BIJ

Naast hard werken is gezelligheid en een goede werksfeer natuurlijk ook erg belangrijk. Daar zetten we ons bij StudyWorks dan allemaal ook erg hard voor in! Zo drinken we vaak met z’n alle een biertje na werk en zijn er regelmatig borrels waarbij we met z’n allen pizza of kip bestellen en heel veel spelletjes doen. Daarnaast vinden we iedere week wel een verdwaalde ICE fles (heel toevallig) onder iemands bureau. 

Ben jij een echt hardwerkende socializer en houd jij van gezelligheid? Kan jij ons team versterken en ben jij een ster in paardenrace, pingpongen, Mario kart, noem maar op? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu!

100+ STUDENTEN GINGEN JOU VOOR, WAARONDER EVA

Mijn eerste stageweek vond ik erg spannend, maar de sfeer was meteen super! Ik kreeg bij StudyWorks alle kansen om mijzelf te ontwikkelen en om mee te denken om het bedrijf beter te maken. In het begin moest ik erg veel leren. Ik had wel ervaring met marketing, maar ik had nog nooit zoveel verantwoordelijkheid gehad. Bij StudyWorks kan alles, zolang je zelf de motivatie en initiatief laat zien. Mijn gouden tip is: wees niet bang om vragen te stellen of dingen op te merken! Wij als stagiaires hebben een andere kijk op zaken en zien soms dingen die anderen niet opvallen.

Lees Eva’s hele blog hier

Bijdragen aan een educatieve toekomst?

StudyWorks geeft bijles in heel Nederland en voor alle vakken van de basisschool en de middelbare school. Het maakt dus niet uit waar je woont en wat jouw favoriete vak is. Neem contact met ons op en na je succesvolle sollicitatie kun je vrijwel direct aan de slag om leerlingen te helpen die jouw hulp goed kunnen gebruiken!

SOLLICiteer direct!

FAQ

StudyWorks werkt met twee stageperiodes in het jaar. De eerste stageperiode loopt van september tot en met januari. De tweede stageperiode loopt van februari tot en met eind juni/begin juli. Als je meer of minder maanden stage moet lopen, is dit zeker ook mogelijk bij ons. Wij zijn hierin erg flexibel!

Wij hebben elke periode ongeveer acht stagiaires in dienst, verdeeld over de sales en communicatie-, recruitment, marketing en employer branding afdelingen.

De stagevergoeding hangt af van de hoeveelheid dagen die je werkt bij StudyWorks. Bij vier dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €240,- per maand. Bij vijf dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €300,- per maand.

Als je stage bij ons loopt, krijg je geen reiskostenvergoeding. StudyWorks gaat ervan uit dat je in het bezit bent van een studentenreisproduct.