Hier hebben wij jou
extra hard nodig

Wil jij graag bijles geven en/of voor de klas staan? Er zijn een aantal plaatsen waar we jouw hulp extra goed kunnen gebruiken! Bekijk de kaart om te zien welke plaatsen dit zijn of bekijk al onze vacatures.

Wat wil je doen?

Coaches nodig overzicht kaart van Nederland
Coaches nodig overzicht kaart van Nederland

Onze meest recente vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan? Komen mensen vaak naar jou toe met vragen? Vind je het leuk om mensen te helpen? Heb jij goede cijfers gehaald op de middelbare school en kun je goed uitleggen? Bekijk dan snel onze vacatures!

tester Part-time
Studyworks Moskou, Netherlands mrt, 01
Studyworks Schiermonnikoog, Netherlands feb, 14
Studyworks Vlieland, Netherlands feb, 14
Studyworks Rozendaal, Netherlands feb, 14
Studyworks Ameland, Netherlands feb, 14
Studyworks Terschelling, Netherlands feb, 14

FAQ

StudyWorks heeft twee soorten vacatures: werken als bijlescoach of als  toekomstig docent voor de klas staan. Als bijlescoach kan je naast regulier bijles ook examentraining en huiswerkbegeleiding geven. Als je voor de klas gaat staan, kan je onder andere een reguliere les geven of een groepje leerlingen extra begeleiding bieden.

Je kan op verschillende manieren bij ons solliciteren. De snelste manier is om op de knop ‘solliciteer direct’ rechtsboven op de site te drukken en je gegevens in te vullen. Je kan daarnaast op elke vacaturepagina solliciteren. Je mag natuurlijk ook altijd een mail naar ons sturen of ons even opbellen om je sollicitatie door te geven.

StudyWorks heeft vier verschillende vacatures omtrent lesgeven. Als bijlescoach biedt je  inhoudelijke ondersteuning bij een schoolvak. Als examentrainer belicht je specifiek de examenonderwerpen en bereid je de leerling voor op het komende eindexamen. Als huiswerkbegeleider zal je de leerling helpen bij het maken, overzichtelijk houden en plannen van het huiswerk. Als je voor de klas gaat staan, help je scholen bij het lesgeven en begeleiden van leerlingen.