Hier hebben wij jou
extra hard nodig

Wil jij graag bijles geven en/of voor de klas staan? Er zijn een aantal plaatsen waar we jouw hulp extra goed kunnen gebruiken! Bekijk de kaart om te zien welke plaatsen dit zijn of bekijk al onze vacatures.

Onze meest recente vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan? Komen mensen vaak naar jou toe met vragen? Vind je het leuk om mensen te helpen? Heb jij goede cijfers gehaald op de middelbare school en kun je goed uitleggen? Bekijk dan snel onze vacatures!

Studyworks Groenekan, Netherlands jan, 09
Studyworks Loon, Netherlands jan, 09
Studyworks Lage Vuursche, Netherlands jan, 09
Studyworks Midlum, Netherlands jan, 09
Studyworks Eemdijk, Netherlands jan, 09
Studyworks Ulicoten, Netherlands jan, 09

FAQ

StudyWorks heeft twee soorten vacatures: werken als bijlescoach of als  toekomstig docent voor de klas. Als bijlescoach kan je naast de reguliere bijles ook examentraining en huiswerkbegeleiding geven. Als je voor de klas gaat staan, kan je onder anderen invallen als een docent uitgevallen is en de reguliere les geven, surveilleren tijdens toetsen, maar ook een kleiner groepje leerlingen extra begeleiding bieden bij het schoolwerk.

Je kan op verschillende manieren bij ons solliciteren. De snelste manier is om op de knop ‘solliciteer direct’ rechtsboven op de site te drukken en je gegevens in te vullen. Je kan daarnaast via elke vacaturepagina solliciteren. Je mag natuurlijk ook altijd een mail naar recruitment@studyworks.nl sturen of ons even bellen op 06-39760255 om je sollicitatie door te geven.

StudyWorks heeft verschillende vacatures omtrent (bij)les geven:

Als bijlescoach kan je zowel bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining geven. Met bijles geven biedt je inhoudelijke ondersteuning bij een schoolvak. Bij examentraining belicht je specifiek de examenonderwerpen en bereid je de leerling voor op het komende eindexamen. Bij huiswerkbegeleiding zal je de leerling helpen bij het maken, overzichtelijk houden en plannen van het huiswerk.

Als je scholen gaat ondersteunen door voor de klas te staan, help je de scholen onder anderen bij het lesgeven en begeleiden van leerlingen, surveilleren tijdens toetsen en begeleiden van kleinere groepjes leerlingen met het schoolwerk.