stoom leerlingen klaar voor hun eindexamen!

Begrijp jij als geen ander hoeveel stress examens met zich mee kunnen brengen? Vind je het leuk om mensen te helpen en kun je goed uitleggen? Heb jij goede cijfers gehaald op jouw eindexamens en weet jij precies hoe deze in elkaar zitten? Dan is StudyWorks op zoek naar jou! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, gestructureerde en vrolijke mensen die goed zijn in het geven van persoonlijke examentraining. Examentraining geven is een leuke en flexibele bijbaan – en het staat ook nog eens goed op je CV!

Als je bij StudyWorks komt werken als examentrainer ga je op pad om leerlingen klaar te stomen voor hun eindexamens. Dit zal je doen bij je bijlesleerling thuis, of zelfs online! Door jouw persoonlijke begeleiding zal je leerling met meer zelfvertrouwen en kennis beginnen aan zijn/haar examens en hierdoor betere cijfers halen. Dit levert jou leuke verdiensten op en een grote schat aan mensenkennis en ervaring. Deze ervaring staat altijd enorm goed op je CV – want iedere werkgever houdt natuurlijk van mensen die goed kunnen uitleggen en de tijd nemen voor anderen.

Wij zijn op zoek naar:

  • Gemotiveerde, vrolijke mensen die goed overweg kunnen met leerlingen die in hun examenjaar zitten;
  • Iemand die het leuk vindt om stof uit te leggen aan anderen en sociaal vaardig is;
  • Iemand die denkt in oplossingen en geen uitdagingen uit de weg gaat;
  • Iemand die in het bezit is van een Nederlands havo of vwo diploma.

Wij bieden jou:

  • Een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je eventuele studie;
  • Een mooi salaris van 13 euro per uur;
  • Waardevolle werkervaring voor je CV;
  • Interne training;
  • Prettige arbeidsvoorwaarden.

Ben je na deze vacature enthousiast geworden en herken je jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct als examentrainer bij StudyWorks!

WORD EXAMENTRAINER BIJ STUDYWORKS IN VIJF SIMPELE STAPPEN:

Stap 1:
Solliciteer

Solliciteren kan via onze site
en onze partners.

Stap 2:
Gegevens invoeren

Stuur ons je CV in combinatie met je cijferlijst.

Stap 3:
Sollicitatiegesprek

Vertel je voorkeur en
eventuele ervaring.

Stap 4:
Training volgen

Bekijk een trainingsvideo via je portaal.

Stap 5:
Coachen

Het is zover! Je mag nu je eerste examentraining geven.

EEN WERKDAG VAN EEN EXAMENTRAINER:

Benieuwd hoe een werkdag van een examentrainer bij StudyWorks eruit ziet?

Als examentrainer heb jij alle ruimte om je examentraining zo in te plannen dat alles soepel verloopt. Zoals je in de video ziet, kan je studeren, afspreken met vrienden en tussendoor even een examentraining geven. Ideaal toch?

Ben je overtuigd en wil jij ook een examentrainer bij StudyWorks worden? Solliciteer dan direct!

ALLE VAKKEN EN ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND

StudyWorks geeft examentraining in heel Nederland en voor alle vakken! Het maakt dus niet uit waar je woont en voor welk vakje examentraining wil geven. Neem contact met ons op en na je succesvolle sollicitatie kun je vrijwel direct aan de slag om leerlingen te helpen met hun examens!

Bijdragen aan een educatieve toekomst?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al examentraining geven namens StudyWorks? Neem dan direct contact met ons op en solliciteer via whatsapp! 

SOLLICiteer direct!

FAQ

Je geeft examentraining aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online examentraining te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont.

Het uurloon is €13, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Dit hangt heel erg af van de periode, de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Rond de examenperiode zullen veel aanvragen binnenkomen. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom je woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige examentrainers meerdere uren in de week maken en andere examentrainers soms een tijd niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de examentraining prettiger en effectiever verlopen.