BEGELEID KINDEREN MET HET MAKEN VAN HUISWERK!

Komen mensen vaak naar jou toe met vragen? Vind je het leuk om mensen te helpen? Houd jij altijd een goed overzicht? Heb jij goede cijfers gehaald op de middelbare school en kun je goed uitleggen? Dan is StudyWorks op zoek naar jou! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, vrolijke mensen die goed zijn in het geven van huiswerkbegeleiding. Dit is een leuke en flexibele bijbaan – en het staat ook nog eens goed op je CV!

Als je bij StudyWorks komt werken als huiswerkbegeleider ga je op pad om leerlingen te helpen beter te presteren op school. Dit zal je doen bij je bijlesleerling thuis, of zelfs online! Door jouw persoonlijke begeleiding zal je leerling leren om meer overzicht te krijgen van de hoeveelheid opdrachten die hij/zij moet maken. Dit zal leiden tot meer kennis en en betere schoolresultaten. Dit levert jou leuke verdiensten op en een grote schat aan mensenkennis en ervaring. Deze ervaring staat altijd enorm goed op je CV – want iedere werkgever houdt natuurlijk van mensen die zich willen inzetten om anderen te helpen en de tijd nemen voor anderen.

Wij zijn op zoek naar:

  • Gemotiveerde, vrolijke mensen die goed overweg kunnen met basisschoolleerlingen en middelbare scholieren;
  • Iemand die altijd gestructureerd werkt en een goed overzicht bij kan houden;
  • Iemand die het leuk vindt om stof uit te leggen aan anderen en sociaal vaardig is;
  • Iemand die denkt in oplossingen en geen uitdagingen uit de weg gaat;
  • Iemand die in het bezit is van een Nederlands havo of vwo diploma.

Wij bieden jou:

  • Een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je eventuele studie;
  • Een mooi salaris van 13 euro per uur;
  • Waardevolle werkervaring voor je CV;
  • Interne training;
  • Prettige arbeidsvoorwaarden.

Ben je na deze vacature enthousiast geworden en herken je jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct als huiswerkbegeleider bij StudyWorks!

WORD HUISWERKBEGELEIDER BIJ STUDYWORKS IN VIJF SIMPELE STAPPEN:

Stap 1:
Solliciteer

Solliciteren kan via onze site
en onze partners.

Stap 2:
Gegevens invoeren

Stuur ons je CV in combinatie met je cijferlijst.

Stap 3:
Sollicitatiegesprek

Vertel je voorkeur en
eventuele ervaring.

Stap 4:
Training volgen

Bekijk een trainingsvideo via je portaal.

Stap 5:
Coachen

Het is zover! Je mag nu je eerste huiswerkbegeleiding geven.

EEN WERKDAG VAN EEN HUISWERKBEGELEIDER:

Benieuwd hoe een werkdag van een huiswerkbegeleider bij StudyWorks eruit ziet?

Als huiswerkbegeleider heb jij alle ruimte om je huiswerkbegeleiding zo in te plannen dat alles soepel verloopt. Zoals je in de video ziet, kan je studeren, afspreken met vrienden en tussendoor even huiswerkbegeleiding geven. Ideaal toch?

Ben je overtuigd en wil jij ook een huiswerkbegeleider bij StudyWorks worden? Solliciteer dan direct!

ALLE VAKKEN EN ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND

StudyWorks geeft huiswerkbegeleiding in heel Nederland en voor alle vakken van de basisschool en de middelbare school. Het maakt dus niet uit waar je woont en wat jouw favoriete vak is. Neem contact met ons op en na je succesvolle sollicitatie kun je vrijwel direct aan de slag om leerlingen te helpen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Bijdragen aan een educatieve toekomst?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al huiswerkbegeleiding geven namens StudyWorks? Neem dan direct contact met ons op en solliciteer via whatsapp! 

SOLLICiteer direct!

FAQ

Je geeft huiswerkbegeleiding aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online huiswerkbegeleiding te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont.

Het uurloon is €13, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom je woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige huiswerkbegeleiders veel uren in de week maken en anderen soms een week niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de huiswerkbegeleiding prettiger en effectiever verlopen.