GEEF BIJLES AAN KINDEREN IN UTRECHT!

Komen mensen vaak naar jou toe met vragen? Vind je het leuk om mensen te helpen? Heb jij goede cijfers gehaald op de middelbare school en kun je goed uitleggen? Dan is StudyWorks op zoek naar jou! Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, vrolijke mensen die goed zijn in het geven van persoonlijke bijles en huiswerkbegeleiding.

Bijles geven is een leuke en flexibele bijbaan – en het staat ook nog eens goed op je CV!

Als je bij StudyWorks komt werken ga je op pad om leerlingen te helpen beter te presteren op school. Dit zal je doen bij je bijlesleerling thuis, of zelfs online! Door jouw persoonlijke begeleiding zal je leerling met meer zelfvertrouwen naar school gaan en hierdoor betere schoolresultaten krijgen. Dit levert jou leuke verdiensten op en een grote schat aan mensenkennis en ervaring. Deze ervaring staat altijd enorm goed op je CV – want iedere werkgever houdt natuurlijk van mensen die goed kunnen uitleggen en de tijd nemen voor anderen.

Wij zijn op zoek naar:

  • Gemotiveerde, vrolijke mensen die goed overweg kunnen met kinderen van … tot 18 jaar
  • Iemand die het leuk vindt om stof uit te leggen aan anderen en sociaal vaardig is
  • Iemand die denkt in oplossingen en geen uitdagingen uit de weg gaat
  • Iemand die in het bezit is van een havo of vwo diploma

Wij bieden jou:

  • Een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je eventuele studie
  • Een mooi salaris van 11 euro per uur
  • Waardevolle werkervaring voor je CV
  • Interne training
  • Prettige arbeidsvoorwaarden

Ben je na deze vacature enthousiast geworden en herken je jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer dan nu direct als bijlescoach bij StudyWorks!

ALLE VAKKEN EN ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND

StudyWorks geeft bijles in heel Nederland en voor alle vakken van de basisschool en de middelbare school. Het maakt dus niet uit waar je woont en wat jouw favoriete vak is. Neem contact met ons op en na je succesvolle sollicitatie kun je vrijwel direct aan de slag om leerlingen te helpen die jouw hulp goed kunnen gebruiken!

WORD COACH BIJ STUDYWORKS IN VIJF SIMPELE STAPPEN:

Solliciteer

Solliciteren kan via onze site
en onze partners.

Gegevens invoeren

Solliciteren kan via onze site en onze partners.

Sollicitatiegesprek

Vertel je voorkeur en
eventuele ervaring.

Training volgen

Bekijk een trainingsvideo
via je portaal.

Coachen

Het is zover StudyWorker! Je mag nu je eerste bijles geven.

EEN DAG VAN EEN COACH

FAQ

Je geeft bijles aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online bijles te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont.

Het uurloon is bruto inclusief reserveringen. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om loonheffingskorting aan te zetten.

Dat verschilt per regio. Gemiddeld werken onze bijlescoaches 6 tot 8 uur per week.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Uiteraard is de klik met een bijlesleerling net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de kennisoverdracht prettiger en effectiever verlopen.

StudyWorks heeft meer dan 2500 bijlescoaches in dienst in heel Nederland. 68 % hiervan zijn studenten en 32% zijn vakspecialisten. Deze studenten zijn opgeleid op hbo- en universitair niveau of zijn nog bezig met een studie. Jouw vakspecialist collega’s zijn voornamelijk docenten die naast het reguliere lesgeven graag bijles willen geven of docenten die gepensioneerd zijn en graag hun kennis willen overbrengen op anderen.

SOLLICITEER VIA WHATSAPP

SOLLICITEER DIRECT

SOLLICITATIE FORMULIER