EEN FLEXIBELE BAAN IN HET ONDERWIJS

Zit jij in het derde of vierde jaar van de pabo of ben je al afgestudeerd? Wil jij graag extra ervaring opdoen voor de klas? Zoek jij een flexibele (bij)baan waar je direct ècht voor de klas mag staan? Krijg jij energie van voor de klas staan en leerlingen begeleiden? 

 

Kan jij je in het bovenstaande vinden? Solliciteer dan direct op deze vacature en ga via StudyWorks aan de slag op scholen bij jou in de buurt!

StudyWorks werkt nauw samen met scholen in heel Nederland die op zoek zijn naar enthousiaste docenten (in opleiding) om hun team te komen versterken. Bepaal zelf of je parttime of fulltime voor de klas wil staan en wij zoeken de perfecte match voor jou! Zo kan jij al vanaf 2 dagen in de week aan de slag als docent of onderwijsassistent. Met een vergoeding van maar liefst €18,- per uur (€30,- per uur indien je de pabo of de lerarenopleiding al hebt afgerond!!) krijg jij goed betaald terwijl je ervaring opdoet. Tevens draag je hiermee bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen en help je je collega’s enorm.

Als StudyWorker op scholen doe je ervaring op, help je leerlingen én verdien je ook nog eens goed! Dat wil jij toch ook?

 • Iemand die sociaal vaardig en zelfstandig is;
 • Een leerkracht (in opleiding) met een gezonde dosis humor en lef;
 • Iemand met een goede greep op pedagogische en didactische vaardigheden;
 • Een motiverende instelling en een natuurlijk overwicht voor de klas;
 • Een flexibele houding en altijd in voor een uitdaging;
 • Iemand die in het derde of vierde jaar van de pabo of lerarenopleiding zit of deze heeft afgerond;
 • Iemand die de opleiding onderwijsassistent heeft afgerond.
 • Een mooie vergoeding van minimaal €18,- per uur. €30,- per uur indien je de pabo / lerarenopleiding hebt afgerond!;
 • Een flexibele bijbaan in het onderwijs naast je studie;
 • Werken op leuke basisscholen bij jou in de buurt;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling als leerkracht.

Ben je na deze vacature enthousiast geworden en herken je jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer dan nu direct als StudyWorker en ga aan de slag op een school bij jou in de buurt!

Recente PABO vacatures

Studyworks Schiermonnikoog, Netherlands feb, 20
Studyworks Vlieland, Netherlands feb, 20
Studyworks Rozendaal, Netherlands feb, 20
Studyworks Ameland, Netherlands feb, 20

— Hoe werkt het?

IN 4 STAPPEN VOOR DE KLAS

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via deze vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact op

1

INLOGGEN

Na je sollicitatie kan je inloggen in ons systeem en jouw gegevens invullen

2

TRAINING

Volg onze online training en stoom jezelf klaar om voor de klas te staan

3

LESGEVEN

Gefeliciteerd! Je mag aan de slag op een school bij jou in de buurt!

4

— Ervaringen

ONTMOET JOUW COLLEGA'S

Isa, pabo student

Op het moment zit ik in het derde jaar van de pabo en werk ik al een tijdje bij een basisschool via StudyWorks. Ik gaf eerst huiswerkbegeleiding, toen ik door StudyWorks benaderd werd om in te vallen op een school bij mij in de buurt. Een docent was voor langere tijd uitgevallen en ze hadden met spoed een invaller nodig. Gelukkig kon ik meteen helpen en nu sta ik al een aantal weken voor de klas! Ik vind het super leuk en leerzaam om mijn kennis nu toe te kunnen passen en te groeien als docent. 

Bente, ALPO student

StudyWorks kwam op mijn pad doordat een klasgenootje van mij ook via StudyWorks voor de klas staat. Zij was hier zo enthousiast over dat ik ook meteen gesolliciteerd had. Ik werd al snel benaderd, omdat er meerdere scholen bij mij in de buurt hulp konden gebruiken. De werkzaamheden zijn erg divers. De ene dag help ik een school uit de brand door in te vallen en op twee vaste dagen in de week geef ik bijles op een andere school aan een groepje leerlingen om hun achterstanden weg te werken.

Jan, docent

Na jaren lang op verschillende scholen actief te zijn geweest als docent maatschappijleer en op mijn 67e de heugelijke pensioenleeftijd te hebben bereikt, begon het 2 jaar later toch weer te kriebelen. Dat thuiszitten is ook maar niets en ik blijf een passie hebben voor het lesgeven. Inmiddels ben ik al ruim een jaar actief bij StudyWorks om weer twee dagen in de week voor de klas te kunnen staan. Dit concept is voor alle partijen een win-win situatie. Zeer tevreden!

BIJDRAGEN AAN EEN EDUCATIEVE TOEKOMST?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al voor de klas staan namens StudyWorks? Neem dan direct contact met ons op en solliciteer via whatsapp! 

SOLLICiteer direct!

Solliciteer direct
Drop files here browse files ...
Word, PDF of JPEG, max 15 MB
Captcha

FAQ

HOE KAN IK EEN SCHOOL HELPEN?

StudyWorks werkt nauw samen met basisscholen in Nederland die op zoek zijn naar gemotiveerde docenten (in opleiding) die kunnen helpen het opvangen van het lerarentekort. Zo kan het zijn dat jij nodig bent om een les rekenen te geven aan een klas of een leerling die moeite heeft met spelling één op één te helpen. Kortom, jij werkt mee op een school die jouw hulp goed kan gebruiken!

HOEVEEL UUR KAN IK GEMIDDELD VOOR DE KLAS STAAN?

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Sommige scholen zijn op zoek naar een invaller voor een dag, andere scholen zoeken iemand die vijf dagen in de week voor een langere periode kan werken. Het werk kan dus erg fluctueren!

HOEVEEL VERDIEN IK ALS IK VOOR DE KLAS STA?

Je verdient bij StudyWorks €18,- per uur wanneer jij nog bezig bent met jouw opleiding. Wanneer jij de pabo / lerarenopleiding afgerond hebt, verdien je €30,- per uur. Op je urenbriefje vul je de uren in die je op de school aanwezig was en hebt geholpen. De uren krijg je standaard een maand later uitbetaald.

KRIJG IK EEN REISKOSTENVERGOEDING?

Of je een reiskostenvergoeding krijgt hangt onder andere af van de afstand die je moet reizen naar de school toe en of je een studentenreisproduct hebt. Dit overleggen we telefonisch wanneer je ingepland wordt bij een school.