EEN FLEXIBELE BAAN IN HET ONDERWIJS

Zit jij in je tweede, derde of vierde jaar van de pabo of ben je al afgestudeerd? Wil jij graag extra ervaring opdoen voor de klas? Zoek jij een flexibele (bij)baan waar je direct ècht voor de klas mag komen te staan? Krijg jij energie van basisschoolleerlingen en wil jij hen leren lezen, schrijven en rekenen? Solliciteer op deze vacature en sta via StudyWorks bij verschillende scholen voor de klas!

StudyWorks werkt nauw samen met basisscholen die op zoek zijn naar enthousiaste docenten / pabo-studenten om hun team te komen versterken. In deze flexibele (bij)baan bepaal jij op welke basisschool je werkt en hoeveel uren je voor de klas wil staan. Met maar liefst €14,- per uur krijg jij goed betaald terwijl je ervaring opdoet op leuke basisscholen. Tevens draag je hiermee bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen en help je je collega’s enorm. Als leerkracht bij StudyWorks doe je ervaring op, help je anderen én verdien je ook nog eens lekker!

Wij zoeken:

 • Iemand die sociaal vaardig en zelfstandig is;
 • Een leerkracht in opleiding met een gezonde dosis humor en lef;
 • Iemand met een goede greep op pedagogische en didactische vaardigheden;
 • Een motiverende instelling en een natuurlijk overwicht voor de klas;
 • Een flexibele houding en altijd in voor een uitdaging;
 • Iemand die in het bezit is van (minimaal) een pabo-propedeuse;
 • Iemand die in het tweede / derde / vierde jaar van de pabo zit;
 • Óf pedagogiek, ergotherapie of de opleiding tot onderwijsassistent studeert.
 • Een mooi salaris conform de CAO primair onderwijs – minimaal €14,- per uur;
 • Een flexibele bijbaan in het onderwijs naast je studie;
 • Werken op leuke basisscholen bij jou in de buurt;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling als leerkracht.

Ben je na deze vacature enthousiast geworden en herken je jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer dan nu direct als pabo-student bij StudyWorks!

Recente PABO vacatures

HOE KOM JE VOOR DE KLAS TE STAAN?

Stap 1:
Solliciteer

Solliciteren kan via onze site
en onze partners.

Stap 2:
Gegevens invoeren

Stuur ons je CV in combinatie met je cijferlijst.

Stap 3:
Sollicitatiegesprek

Vertel je voorkeur en
eventuele ervaring.

Stap 4:
Training volgen

Bekijk een trainingsvideo via het coachportaal.

Stap 5:
Voor de klas!

Het is zover StudyWorker! Je mag nu voor de klas staan.

BIJDRAGEN AAN EEN EDUCATIEVE TOEKOMST?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al voor de klas staan namens StudyWorks? Neem dan direct contact met ons op en solliciteer via whatsapp! 

SOLLICiteer direct!

FAQ

StudyWorks werkt nauw samen met basisscholen in Nederland die op zoek zijn naar gemotiveerde docenten (in opleiding) die kunnen helpen het opvangen van het lerarentekort. Zo kan het zijn dat jij nodig bent om een les rekenen te geven aan een klas of een leerling die moeite heeft met spelling één op één te helpen. Kortom, jij werkt mee op een school die jouw hulp goed kan gebruiken!

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Sommige scholen zijn op zoek naar een invaller voor een dag, andere scholen zoeken iemand die vier dagen in de week een langere periode kan werken. Het werk kan dus erg fluctueren!

Je verdient bij StudyWorks €14,- per uur door voor de klas staan. Op je urenbriefje vul je de uren in die je op de school aanwezig was en hebt geholpen. De uren krijg je standaard een maand later uitbetaald.

Of je een reiskostenvergoeding krijgt hangt onder anderen af van de afstand die je moet reizen naar de school toe. Dit overleggen we telefonisch wanneer je ingepland wordt bij een school.