Ervaringen

Logo StudyWorks Careers

Ervaringen

- Ervaringen

Onze coaches over StudyWorks

StudyWorks gaat verder dan een gewoon bijlesinstituut. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de ontwikkeling van leerlingen door heel Nederland, vanaf de kinderopvang tot aan het behalen van hun diploma. Daarom hebben we een diverse groep professionals in dienst, waaronder bijlescoaches, pedagogisch medewerkers en docenten. Ze zijn er om leerlingen te ondersteunen waar nodig: door persoonlijke bijlessen, in de klas en in de kinderopvang. Hierdoor gaat StudyWorks een stap verder in het bijdragen aan de educatieve groei van leerlingen. Onze coaches maken het verschil!

Benieuwd naar de ervaringen van onze StudyWorkers? Lees dan snel verder! Ook een StudyWorker worden? Solliciteer dan gemakkelijk via de knop hieronder!

Bijlescoach en bijlesleerling

Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen
goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft.
Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf,
maar bij de manier waarop ze de stof leren op school.
Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te
zoeken die wel werkt voor de leerling!

- Ervaringen

Onze coaches aan het woord

- Verhalen van coaches

Een dag in de kinderopvang met Sarah

Ervaringen studyworks

Hi! Ik ben Sarah en ik werk al een tijdje als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf namens StudyWorks. Elke dag heeft veranderende elementen waardoor het altijd erg afwisselend is!

Ik start de dag met het controleren van de de babyfoons en hierna komen de eerste kinderen met kleine oogjes al aan. Ouders vertellen of hun kind koortsachtig is, een onrustige nacht heeft gehad, weinig eetlust heeft; alles komt langs. Goed luisteren en de belangrijkste dingen opschrijven, want je weet maar nooit of het nuttig kan zijn om dit later te weten! Haastige ouders, praatgrage ouders, rustige ouders, de diversiteit is leuk om te zien. Rond negen uur zijn de meeste kindjes aanwezig en is dit moment ingepland voor een activiteit. Dit gaat van de meest eenvoudige tot soms lastige spelletjes: kegelen, boekjes lezen, vier op een rij. Daarna is er tijd voor vrij spel. Dit betekent dat de kinderen kunnen kiezen wat zij willen doen. Voor mij ook de gelegenheid om even te spelen met de kinderen. Ook de baby’s die wakker worden uit hun ochtendslaapje komen wat meespelen. 

10.000+ coaches
StudyWorkers gingen je al voor!
0 +