Voor de klas

Logo StudyWorks Careers

Voor de klas

- Werken bij StudyWorks

Leer je ontwikkelen in het onderwijs

Zit jij in het derde of vierde jaar van de pabo of ben je al afgestudeerd? Wil jij graag extra ervaring opdoen voor de klas? Krijg jij energie van voor de klas staan en leerlingen begeleiden? 

StudyWorks werkt nauw samen met scholen in heel Nederland die op zoek zijn naar enthousiaste docenten (in opleiding) om hun team te komen versterken. Bepaal zelf of je parttime of fulltime voor de klas wil staan en wij zoeken de perfecte match voor jou! Met een vergoeding van maar liefst €18,- per uur (€30,- per uur indien je de pabo of de lerarenopleiding al hebt afgerond) krijg jij goed betaald terwijl je ervaring opdoet. Tevens draag je hiermee bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen. 

- Werken bij StudyWorks

Waarom voor de klas staan namens StudyWorks?

- Ervaringen

Onze coaches aan het woord

- Onze blogs

Leer meer over het onderwijs!

- FAQ

Veelgestelde vragen

StudyWorks werkt nauw samen met basis- en middelbare scholen in Nederland die op zoek zijn naar gemotiveerde docenten (in opleiding) die kunnen helpen het opvangen van het lerarentekort. Zo kan het zijn dat jij nodig bent om een les rekenen te geven aan een klas of een leerling die moeite heeft met spelling één op één te helpen. Kortom, jij werkt mee op een school die jouw hulp goed kan gebruiken!

Jij mag al voor de klas staan als je in het derde of vierde jaar van de pabo of lerarenopleiding zit, of deze hebt afgerond. Daarnaast mag je ook voor de klas staan als je de opleiding onderwijsassistent afgerond hebt. 

StudyWorks heeft samenwerkingen met verschillende scholen door heel Nederland. Wanneer jij voor ons aan de slag gaat proberen wij jou altijd aan een aanvraag te matchen die bij jou in de buurt is. Jij kan daarnaast zelf aangeven hoe ver jij bereidt bent te reizen.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Sommige scholen zijn op zoek naar een invaller voor een dag, andere scholen zoeken iemand die vijf dagen in de week voor een langere periode kan werken. Het werk kan dus erg fluctueren!

Je verdient bij StudyWorks €18,- per uur wanneer jij nog bezig bent met jouw opleiding of de opleiding tot onderwijsassistent hebt afgerond. Wanneer jij de pabo / lerarenopleiding afgerond hebt, verdien je €30,- per uur. Op je urenbriefje vul je de uren in die je op de school aanwezig was en hebt geholpen. De uren krijg je standaard een maand later uitbetaald.

 

 Of je een reiskostenvergoeding krijgt hangt onder andere af van de afstand die je moet reizen naar de school toe en of je een studentenreisproduct hebt. Dit overleggen we telefonisch wanneer je ingepland wordt bij een school.

Heb je een andere vraag?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

StudyWorker?

Op het moment zit ik in het derde jaar van de pabo en werk ik al een tijdje bij een basisschool via StudyWorks. Ik vind het super leuk en leerzaam om mijn kennis nu toe te kunnen passen en te groeien als docent!

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan