Veelgestelde vragen

Logo StudyWorks Careers

Veelgestelde vragen

Algemeen

Onze recruitment afdeling is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00. Daarnaast kan je ons altijd Whatsappen of mailen!

Je kan StudyWorks bereiken via de mail (recruitment@studyworks.nl), de telefoon (06-39760255) en het contactformulier. Wij reageren het snelst als je ons belt.

 StudyWorks probeert zo snel mogelijk te reageren. Doordeweeks zal dit op de dag zelf gebeuren, we zijn bereikbaar van 09:30 tot 18:00. Als je een vraag stuurt in het weekend, reageren wij op maandag. De snelste manier van contact opnemen is door te bellen naar 06-39760255.

 Je krijgt altijd een bericht terug van een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je verschillende mensen spreekt, het ligt er namelijk maar net aan wie er op dat moment aanwezig is!

Bijles geven

Jij mag al bijles geven als je een havo of vwo-diploma hebt, of een onderwijsgerelateerde vervolgopleiding volgt of al hebt afgerond.

Je geeft bijles aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online bijles te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont. Als laatste is het ook mogelijk om op een school bijles te geven aan een groepje leerlingen namens StudyWorks. In dit geval gaan wij op zoek naar een school bij jou in de buurt.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom jouw woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige bijlescoaches veel uren in de week maken en andere coaches een week niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Het uurloon is €13,-, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de kennisoverdracht prettiger en effectiever verlopen.

In principe krijg je van ons geen reiskostenvergoeding, omdat we zo veel mogelijk proberen de bijlessen in te plannen in en rondom jouw woonplaats. Mocht je een keer verder weg moeten werken, is een reiskostenvergoeding bespreekbaar.

Voor de klas

StudyWorks werkt nauw samen met basis- en middelbare scholen in Nederland die op zoek zijn naar gemotiveerde docenten (in opleiding) die kunnen helpen het opvangen van het lerarentekort. Zo kan het zijn dat jij nodig bent om een les rekenen te geven aan een klas of een leerling die moeite heeft met spelling één op één te helpen. Kortom, jij werkt mee op een school die jouw hulp goed kan gebruiken!

Jij mag al voor de klas staan als je in het derde of vierde jaar van de pabo of lerarenopleiding zit, of deze hebt afgerond. Daarnaast mag je ook voor de klas staan als je de opleiding onderwijsassistent afgerond hebt. 

StudyWorks heeft samenwerkingen met verschillende scholen door heel Nederland. Wanneer jij voor ons aan de slag gaat proberen wij jou altijd aan een aanvraag te matchen die bij jou in de buurt is. Jij kan daarnaast zelf aangeven hoe ver jij bereidt bent te reizen.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Sommige scholen zijn op zoek naar een invaller voor een dag, andere scholen zoeken iemand die vijf dagen in de week voor een langere periode kan werken. Het werk kan dus erg fluctueren!

Je verdient bij StudyWorks €18,- per uur wanneer jij nog bezig bent met jouw opleiding of de opleiding tot onderwijsassistent hebt afgerond. Wanneer jij de pabo / lerarenopleiding afgerond hebt, verdien je €30,- per uur. Op je urenbriefje vul je de uren in die je op de school aanwezig was en hebt geholpen. De uren krijg je standaard een maand later uitbetaald.

 

 Of je een reiskostenvergoeding krijgt hangt onder andere af van de afstand die je moet reizen naar de school toe en of je een studentenreisproduct hebt. Dit overleggen we telefonisch wanneer je ingepland wordt bij een school.

Kinderopvang

StudyWorks heeft samenwerkingen met verschillende kinderopvangorganisaties in Nederland die op zoek zijn naar pedagogisch medewerkers die kunnen helpen met het opvangen van de tekorten in de kinderopvang. Zo kan het zijn dat jij een keer invalt op een buitenschoolse opvang, of structureel drie dagen in de week werkt op een kinderdagverblijf.

Het kinderdagverblijf is voor kinderen tussen de 0-4 jaar oud. Deze opvang is vaak al vroeg open, namelijk van 7 tot 7, bestaande uit verschillende diensten. De buitenschoolse opvang is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. De bso dient voornamelijk voor de opvang van kinderen ná school, dus van 12 tot 19 uur. Tijdens de vakanties is de bso langer open, namelijk dezelfde tijden als de kdv.

Ben jij bezig met een pedagogische of onderwijs gerelateerde opleiding, of heb je die al afgerond? Dan kan jij voor ons aan de slag! Weet je niet zeker of jouw opleiding geschikt is? Doe dan de diplomacheck.

StudyWorks heeft samenwerkingen met verschillende kinderopvangorganisaties door heel Nederland. Wanneer jij voor ons aan de slag gaat proberen wij jou altijd aan een aanvraag te matchen die bij jou in de buurt is. Jij kan daarnaast zelf aangeven hoe ver jij bereidt bent te reizen.

StudyWorks biedt jou €18,- per uur om aan de slag te gaan in de kinderopvang.

Ja, zeker! Op basis van jouw reisafstand, krijg jij een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Categorieën

Heb je een andere vraag?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Weet je het al?

Solliciteer direct!

- Ervaringen

Onze coaches aan het woord