Over ons

Logo StudyWorks Careers

Over ons

- Over StudyWorks

Van jongensdroom tot nationaal bijlesinstituut

Wist je dat de eerste bijlescoach van StudyWorks de oprichter zelf was? Jaren geleden begon Timothy tijdens zijn studie met het geven van bijles. Op een gegeven moment kreeg hij te veel leerlingen om in zijn eentje bijles te geven en zo is StudyWorks ontstaan. 

Een paar jaar na de oprichting van StudyWorks werd Charley onderdeel van het team. Samen met Timothy vormt hij het hart van StudyWorks. In 2022 stond StudyWorks in de Top 250 Groeibedrijven en werden we zelfs uitgeroepen tot #3 snelstgroeiende scale-up van Nederland! Zo groeide StudyWorks uit van jongensdroom tot nationaal bijlesinstituut.

Over StudyWorks
Over studyWorks

De missie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks nooit hetzelfde. Onze bijlescoaches kijken daarom ook altijd eerst naar de leerwens en behoeften van de leerling en passen de bijles daarop aan. Unieke bijlessen van hoge kwaliteit en afgestemd op de behoefte van ieder kind. Dat is waar StudyWorks voor staat.

Sinds kort is StudyWorks daarnaast ook actief op scholen en in de kinderopvang. We hebben inmiddels al tientallen samenwerkingen met scholen en kinderdagverblijven door heel Nederland. Zo zetten onze StudyWorkers zich dagelijks in om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling, vanaf de eerste stapjes tot aan het trotse moment van het behalen van een diploma!

- Kwaliteiten

Waar staat StudyWorks voor?

Kwaliteit

Bij StudyWorks staat kwaliteit centraal: we letten bij onze coaches enerzijds op sociale vaardigheden en anderzijds op niveau en kennis. We vinden het daarnaast vooral belangrijk dat jij jezelf bent! Wanneer je bent aangenomen, zullen we jouw kwaliteiten versterken door middel van trainingen, oefenmateriaal en tips.

Flexibiliteit

Jij hebt natuurlijk een druk leven: vandaar dat StudyWorks staat voor flexibiliteit. We vinden het belangrijk dat jij zelf kan bepalen wanneer je wel of niet wilt werken. Dit stelt jou in staat om je agenda zo in te richten dat alles perfect op elkaar aansluit. Wij willen namelijk dat het werk goed voor jou uitkomt!

Maatwerk

Elk kind is uniek, daarom vinden wij maatwerk belangrijk. Ons succes komt door een persoonlijke aanpak: als StudyWorker word je aan een leerling gekoppeld, zodat je een individuele aanpak kunt ontwikkelen, de volle aandacht kunt geven en het zelfvertrouwen versterkt. Deze aanpak helpt om alle leerdoelen te behalen!

- Ervaringen

Onze coaches aan het woord

De missie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks nooit hetzelfde.

10.000+ coaches
StudyWorkers gingen je al voor!
0 +