ONS VERHAAL

Timothy, de directeur van StudyWorks, begon dit jaar met bijles geven op zijn middelbare school. De eerste stap was gezet!

2006

Timothy was bezig met zijn studie werktuigbouwkunde en besloot zijn bijlessen op marktplaats te adverteren. Hierdoor kreeg hij aardig veel bijlesleerlingen. 

2008

Het werd tijd om personeel aan te nemen en een naam te bedenken voor het bedrijf. De naam StudyWorks is ontstaan doordat studeren werkt en Timothy dit wilde overbrengen.

2012

Het bedrijf bleef groeien en daardoor werd er dit jaar gezorgd voor een eigen kantoor. Dit kantoor was gevestigd op het Domplein in Utrecht en er werkten in totaal zes mensen. 

2014

Het aantal mensen in dienst groeide en een groter kantoor was nodig. StudyWorks verhuisde in 2016 naar de Herenstraat in Utrecht. Er kwamen steeds meer bekende gezichten bij, zoals Charley en Emma. 

2016

In dit jaar werd StudyWorks een volledige nationale speler! Ook was er een verhuizing naar de Europalaan in Utrecht en ontstonden er een aantal dochterondernemingen.

2018

Dit jaar had als grootste uitdaging de coronacrisis. Desondanks heeft StudyWorks haar dochterondernemingen verder kunnen uitbreiden en is StudyWorks ook begonnen met het ondersteunen van scholen.

2020

StudyWorks groeit nog steeds! Er komen elke maand nieuwe samenwerkingen bij met verschillende scholen in Nederland. Daarnaast zijn we dit jaar begonnen met het plaatsen van personeel in de kinderdagopvang! In maart 2022 zijn we verhuisd naar een groter pand aan de Kon. Wilhelminalaan in Utrecht! 

2022

HIER STAAN WIJ VOOR

FLEXIBILITEIT: 

Jij hebt natuurlijk een druk leven: vandaar dat StudyWorks staat voor flexibiliteit. We vinden het belangrijk dat jij zelf kan bepalen wanneer je wel of niet wilt werken. Dit stelt jou in staat om je agenda zo in te richten dat alles perfect op elkaar aansluit.  Wij willen namelijk dat het werk goed voor jou uitkomt!

MAATWERK:

Ieder kind is uniek, vandaar dat wij maatwerk erg belangrijk vinden. Wij zijn trots op ons slagingspercentage van 100% en dit is bereikt door een persoonlijke aanpak. Jij als StudyWorker zal gekoppeld worden aan een leerling, waardoor jij een één op één aanpak kan creëren voor de leerling. Dit zorgt ervoor dat jij het kind al je aandacht kan geven en het zelfvertrouwen van de leerling kan verbeteren. Door jouw persoonlijke aanpak zorg jij ervoor dat alle leerdoelen van de leerling worden gehaald!

KWALITEIT: 

Wij vinden het belangrijk dat al onze StudyWorkers de juiste kwaliteiten hebben om perfect aan te sluiten op de behoeften van elk kind. Wij letten daarom tijdens onze sollicitatieprocedure enerzijds op sociale vaardigheden en anderzijds op niveau en kennis. Wij vinden het met name belangrijk dat je jezelf bent! Dan komen je beste kwaliteiten namelijk echt naar boven. Als je eenmaal bent aangenomen, zullen wij door middel van een training, oefenmateriaal en tips je kwaliteiten nog meer verbeteren. Zo kunnen wij kinderen de beste StudyWorkers aanbieden en kan jij jezelf verder ontwikkelen!