€18,- per uur verdienen
in de kinderopvang!

Heb jij altijd al in de kinderopvang willen werken? Heb jij altijd al goed willen verdienen? Wil jij ook variatie in je werk? Dat kan allemaal bij StudyWorks! StudyWorks biedt jou €18,- per uur om aan de slag te gaan in de kinderopvang. De kinderopvang bestaat uit twee delen, namelijk het kinderdagverblijf (0-4 jaar) en de buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Benieuwd naar jouw kansen? Solliciteer dan direct!

De werkzaamheden verschillen per werkplek. Toch zit er een duidelijke patroon in de verschillende kinderopvangen in de buurt; je bent altijd bezig met kinderen. Dit kan zijn op het kinderdagverblijf, waar je met kinderen van 0 tot 4 jaar gaat werken, of bij een buitenschoolse opvang met kinderen van 4 tot 12 jaar. Elke dag zijn er leuke activiteiten gepland om de kinderen te vermaken. Jij zal er elke dag voor zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben. Heb je een voorkeur voor een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Dan horen wij dat natuurlijk graag!

Ben jij bezig met een pedagogische of onderwijs gerelateerde opleiding, of heb je die al afgerond? Dan kan jij voor ons aan de slag! Weet je niet zeker of jouw opleiding geschikt is? Doe dan de diplomacheck. Bij de kinderopvang is geen dag hetzelfde. Het is daarom fijn als je creatief bent en leuke activiteiten voor de kinderen opzet. Als pedagogisch medewerker kan je snel schakelen tussen het drukke buitenspelen en het rustige knutselen. Jij bent de professional die de kinderen goed weet te begeleiden gedurende de dag. Om jouw stempel echt te drukken binnen het team, ben je niet bang om collega’s te complimenteren. Jouw enthousiasme en energie kan je goed overbrengen op
anderen. Als pedagogisch medewerker op de kinderopvang bepaal jij de sfeer. Tot slot is gevoel voor humor altijd handig. Met jouw positieve instelling, weet je van elke dag een feest te maken!

Wij bieden jou:

  • Een flexibele baan, jij geeft aan wanneer je werkt;
  • Een ruime vergoeding van €18,- per uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Bonus voor het aandragen van collega’s;
  • Genoeg variatie, waardoor het werk nooit saai is!

Ben je na deze vacature enthousiast geworden en herken je jezelf in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct!

WAAROM STUDYWORKS?

Kinderopvang

— Hoe werkt het?

IN 4 STAPPEN AAN HET WERK

SOLLICITEREN

Solliciteer direct via deze vacature en wij nemen zo snel mogelijk contact op

1

INLOGGEN

Na je sollicitatie kan je inloggen in ons systeem en jouw gegevens invullen

2

AGENDA

Vul jouw beschikbaarheid in en wij matchen je aan een kinderopvang

3

AAN DE SLAG!

Gefeliciteerd! Je mag aan de slag bij een kinderopvang bij jou in de buurt

4

— Ervaringen

ONTMOET JOUW COLLEGA'S

Myrthe

Myrthe

Kinderen hebben zoveel fantasie. Ze genieten van alles wat ze ontdekken en ik geniet mee. Toen ik via StudyWorks voor het eerst op een kinderdagverblijf ging werken vond ik dit heel spannend, maar door goede begeleiding, een eerlijk verhaal en voorbereiding was het binnen een uur helemaal mijn tweede huis geworden. Ik sta zowel op een kinderdagverblijf als op een buitenschoolse opvang en de flexibiliteit zorgt voor een fijne afwisseling.

Jasmijn

Jasmijn

Het werken op de Buitenschoolse opvang geeft mij veel meer rust. De nadruk ligt namelijk niet op leren en presteren, maar op het welzijn van de kinderen. Op de buitenschoolse opvang kunnen kinderen zichzelf zijn. Ik kan als pedagogisch medewerker ervoor zorgen dat de kinderen zich veilig, gezien en gehoord voelen, dan ontwikkelen de kinderen zich vanzelf. Gewoon, omdat het kinderen zijn. Hoe mooi is dat!

Sarah

Sarah

Al onze passie, kennis en ervaring zetten we in voor de ontwikkeling van de kinderen. Ik vond het leuk om verschillende groepen en locaties te zien. Overal doe je weer andere ideeën en ervaringen op. Je leert veel van hoe andere collega’s werken. De opmerkingen van peuters vind ik prachtig. Ze kunnen zo leuk uit de hoek komen. Het is mooi om met elk kind een band op te bouwen. We hebben leuke gesprekjes op de groep en de sfeer is heel gezellig. Spelenderwijs mag ik ze van alles leren.

Bijdragen aan een educatieve toekomst?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al namens StudyWorks werken in de kinderopvang? Neem dan direct contact met ons op en solliciteer via whatsapp! 

SOLLICiteer direct!

Solliciteer direct
Drop files here browse files ...
Word, PDF of JPEG, max 15 MB
Captcha

FAQ

Je kan met verschillende pedagogische en onderwijsgerelateerde opleidingen aan de slag in de kinderopvang. Weet je niet zeker of je kan solliciteren met jouw opleiding? Doe dan de diplomacheck!

Het kinderdagverblijf is voor kinderen tussen de 0-4 jaar oud. Deze opvang is vaak al vroeg open, namelijk van 7 tot 7, bestaande uit verschillende diensten. De buitenschoolse opvang is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. De BSO dient voornamelijk voor de opvang van kinderen ná school, dus van 12 tot 7 uur Tijdens de vakanties is de BSO langer open, namelijk dezelfde tijden als de KDV.

Een korte BSO dienst begint al bij ongeveer 4 tot 5 uur. Een lange dienst (voornamelijk op een KDV) kan oplopen tot 9 uur. Dit gaat natuurlijk allemaal op basis van overleg en beschikbaarheid. De kinderopvang is van maandag t/m vrijdag geopend. Maximaal kun je dus 45 uur werken in een week.

De vergoeding is €18,- per uur. Een maximale werkweek is 45 uur, namelijk 5 dagen van 9 uur. Dat komt neer op €810,- per week en €3.500 per maand!

Nee, je staat niet alleen voor de groep. Het werk op een kinderopvang verricht je altijd met minimaal 2 personen. Dit is gedaan naar aanleiding van het 4 ogen principe wat verplicht is binnen de kinderopvang.