Bijles geven

Logo StudyWorks Careers

Bijles geven

- Werken bij StudyWorks

Draag je steentje bij als bijlescoach

Komen mensen vaak naar jou toe met vragen? Vind je het leuk om mensen te helpen en kun je goed uitleggen? Dan is StudyWorks op zoek naar jou! 

Bij StudyWorks ga je op pad om leerlingen te helpen beter te presteren op school. Dit zal je doen bij je bijlesleerling thuis, of zelfs online! Naast bijles geven kan je namens StudyWorks ook huiswerkbegeleiding of examentraining geven. Door jouw persoonlijke begeleiding zal je leerling met meer zelfvertrouwen naar school gaan en hierdoor betere schoolresultaten krijgen. Dit levert jou een grote schat aan mensenkennis en ervaring op. Daarnaast is het een leuke en flexibele bijbaan – en het staat ook nog eens goed op je CV!

- Werken bij StudyWorks

Waarom bijles geven bij StudyWorks?

- Ervaringen

Onze coaches aan het woord

- Onze blogs

Blogs over het geven van bijles

- FAQ

Veelgestelde vragen

Jij mag al bijles geven als je een havo of vwo-diploma hebt, of een onderwijsgerelateerde vervolgopleiding volgt of al hebt afgerond.

Je geeft bijles aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online bijles te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont. Als laatste is het ook mogelijk om op een school bijles te geven aan een groepje leerlingen namens StudyWorks. In dit geval gaan wij op zoek naar een school bij jou in de buurt.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom jouw woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige bijlescoaches veel uren in de week maken en andere coaches een week niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Het uurloon is €13,-, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de kennisoverdracht prettiger en effectiever verlopen.

In principe krijg je van ons geen reiskostenvergoeding, omdat we zo veel mogelijk proberen de bijlessen in te plannen in en rondom jouw woonplaats. Mocht je een keer verder weg moeten werken, is een reiskostenvergoeding bespreekbaar.

Heb je een andere vraag?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

StudyWorker?

Ik geef al een paar jaar bijles en het blijft leuk wanneer een leerling de stof begint de begrijpen. Je ziet snel groei bij de leerlingen als ze de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. Het is leuk als ik een berichtje krijg dat mijn leerling weer een voldoende heeft gehaald!

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan