HR Medewerker

Logo StudyWorks Careers

HR Medewerker

- Intern werken bij StudyWorks

HR Medewerker

Wil je deel uitmaken van één van de snelgroeiende organisaties van Nederland die voortdurend streeft naar verbetering en impact maakt op duizenden studenten per jaar? StudyWorks staat al 2x achter elkaar in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland en is op zoek naar een dynamische, energieke en ervaren HR medewerker. In deze cruciale rol werk je samen met ons team om de groei van het bedrijf te ondersteunen door effectieve en efficiënte HR processen te implementeren.

Als HR Medewerker bij StudyWorks ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van bedrijfsprocessen zoals verzuim- en vakantieprotocollen, pensioen opzetten, het verhogen van de productiviteit van werknemers, en het omgaan met sollicitatiegesprekken voor interne posities, promoties en voortgangsgesprekken.

Als HR Medewerker ben je verantwoordelijk voor het:

 • Opzetten en verbeteren van HR processen en protocollen binnen StudyWorks;
 • Verhogen van de productiviteit van werknemers;
 • Omgaan met sollicitatiegesprekken voor interne posities, promoties, voortgangsgesprekken;
 • Bespreken en begeleiden van stagiaires en afstudeerders;
 • Uitzetten van vacatures en het oplossen van uitdagingen van het personeel.

Wij zoeken een HR Medewerker die:

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft in een vergelijkbare rol;
 • Een relevante hbo- of wo-opleiding heeft afgerond;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Fulltime beschikbaar is.

Bij StudyWorks bieden we je:

 • Een competitief salarispakket (€2500-€3000 per maand) op basis van je ervaring, inclusief vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • De kans om bij te dragen aan een snelgroeiend, dynamisch en internationaal team;
 • De mogelijkheid om zowel in teamverband als zelfstandig te werken en direct impact te maken;
 • Een kantoor dat goed bereikbaar is met zowel openbaar vervoer als auto, inclusief gratis parkeren in de binnenstad van Utrecht;
 • Energieke vrijdagmiddagborrels, regelmatige teamavonden en leuke uitjes zoals Mario Kart en bowling- en pingpong toernooien!

Ben jij de HR Medewerker die we zoeken en wil je bijdragen aan de groei en het succes van StudyWorks? Solliciteer vandaag nog!

Interne vacatures

- Join ons team!

Waarom werken bij StudyWorks?

- Ervaringen

Onze medewerkers aan het woord

- FAQ

Veelgestelde vragen

StudyWorks staat al jaren bekend als dé onderwijsprofessional van Nederland op het gebied van bijles. Onze ervaring en expertise hebben talloze leerlingen geholpen hun potentieel te bereiken. Maar wij zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een bijlesinstituut. Je vindt StudyWorks nu ook actief op scholen en in de kinderopvang. We zetten ons in om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling, vanaf de eerste stapjes tot aan het trotse moment van het behalen van het diploma! 

We hebben een verscheidenheid aan functies beschikbaar in verschillende afdelingen, zoals Recruitment, Marketing, Administratie, IT en Sales. Houd onze vacaturepagina in de gaten voor de meest actuele vacatures.

Ons kantoor zit in het mooie Utrecht, vlakbij de binnenstad! Het kantoor is heel goed te bereiken, zowel met het OV als met de auto (5 minuten vanaf het centraal station en vlakbij de A12). 

Je kan solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen onderaan deze pagina of op ‘solliciteer direct’ te klikken. Daarnaast kan je ook solliciteren via een specifieke vacature op de website of door een mail te sturen met je CV en motivatie naar recruitment@studyworks.nl

Je krijgt altijd een bericht terug van een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je verschillende mensen spreekt, het ligt er namelijk maar net aan wie er op dat moment aanwezig is en voor welke functie je hebt gesolliciteerd!

Na het ontvangen van je sollicitatie zal ons recruitment team je sollicitatie beoordelen in relatie tot de eisen van de functie. Vervolgens laten we je weten of je bent uitgenodigd voor een gesprek, dat afhankelijk van de functie kan bestaan uit één of meer rondes. Is het voor beide partijen een match? Dan doen we je een aanbod!

Heb je een andere vraag over de functie?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

Collega?

Het leuke aan StudyWorks, is de balans tussen onwijs veel vrijheid & verantwoordelijkheid. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid na het harde werken, waardoor je je echt onderdeel voelt van het team.

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan