StudyWorks is de #3 Snelstgroeiende Scale-up van Nederland!

Logo StudyWorks Careers

StudyWorks is de #3 Snelstgroeiende Scale-up van Nederland!

StudyWorks top 250

StudyWorks is de #3 Snelstgroeiende Scale-up van Nederland!

StudyWorks is door de Top 250 groeibedrijven uitgeroepen tot #3 snelstgroeiende scale-up van 2022!

 

StudyWorks in 2022

Het jaar 2022 was een bewogen jaar voor StudyWorks. We zijn namelijk enorm gegroeid het afgelopen jaar en dat hebben we ook zeker gemerkt op kantoor! Daarom zijn we in maart 2022 met het personeel op kantoor verhuisd naar een veel groter pand in Utrecht. 

Waar we begonnen zijn als een bijlesinstituut in Utrecht hebben we inmiddels al honderden samenwerkingen met scholen in Nederland gerealiseerd. We helpen scholen met het vullen van de roosters en het wegwerken van achterstanden door middel van bijlesklassen of één-op-één bijlessen. Daarnaast zijn we sinds de zomer van 2022 gestart met het plaatsen van personeel op kinderdagverblijven. Dit met succes, want we hebben op het moment al meerdere samenwerkingen met verschillende grote kinderopvangorganisaties door heel Nederland! 

Samen met alle coaches die zich dagelijks inzetten voor de ontwikkeling van kinderen van de kinderopvang tot en met de middelbare school hebben we het afgelopen jaar voor elkaar gekregen om de #3 snelstgroeiende scale-up van Nederland te worden! Wij willen daarom iedereen die daaraan bijgedragen heeft enorm bedanken!

 

Teamfoto StudyWorks

 

De Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven is een jaarlijks terugkerende publicatie van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit. De publicatie maakt onderdeel uit van het langdurige onderzoek naar snelgroeiende bedrijven van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Ze spelen een belangrijke rol in de economie als banenmotor en aanjagers van innovatie. Tijdens het jaarlijkse evenement gaan groeiondernemers in gesprek over groeikansen en duurzaam ondernemerschap. Dit jaar gebeurde dat onder leiding van hosts Kees de Jong (nlgroeit) prof. dr Justin Jansen (Erasmus Centre Entrepreneurship) en Monique Ansink (Jumbo Spanbanden).

Erasmus Centre for Entrepreneurship is het leidende ondernemerschap centrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in, een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden. 

 

StudyWorks blijft groeien!

We gaan door! StudyWorks is na de goede afsluiting van het jaar 2022, meteen het nieuwe jaar goed begonnen. Vorige week hoorden wij namelijk dat we door Wijn & Stael Advocaten zijn uitgeroepen tot Start-up van 2023! We zijn trots op het team en op deze prestatie en kijken uit naar deze samenwerking.

 

StudyWorks groeit

 

We kijken enorm uit naar het komende jaar om het bedrijf verder uit te breiden en leerlingen door heel Nederland te blijven helpen met hun ontwikkeling en onderwijs, van de kinderopvang tot en met de middelbare school.

Wil jij hier ook aan bijdragen? Bekijk dan onze vacatures of solliciteer direct! Wie weet zien we je snel bij ons op kantoor voor een kop koffie.