Het gemak van ons coachportaal: De voordelen

Logo StudyWorks Careers

Het gemak van ons coachportaal: De voordelen

Coachportaal inlog scherm

Het gemak van ons coachportaal: De voordelen

Bij StudyWorks zetten we ons in om het werk voor onze bijlescoaches zo efficiënt en aangenaam mogelijk te maken.. Van het matchen met leerlingen tot het beheer van je financiën, dit portaal is jouw centrale hub voor een gestroomlijnde bijleservaring. Laten we eens kijken naar enkele van de kernfuncties die het portaal biedt om jouw bijleswerk soepeler en productiever te maken.

 

Map met beschikbare leerlingen

Ons coachportaal biedt een unieke en efficiënte functie: de map met beschikbare leerlingen. Deze tool maakt het voor bijlescoaches makkelijker dan ooit om nieuwe leerlingen te vinden en aan te vragen. Laten we eens kijken hoe dit in zijn werk gaat

Vind leerlingen in de buurt: Onze kaart laat je alle leerlingen zien die bijles nodig hebben, precies in jouw regio. Ideaal als je nieuwe leerlingen in de omgeving zoekt.

Leerling voorkeuren: Elk profiel geeft aan of de leerling online of persoonlijke bijles wil. Zo weet je meteen of jullie goed bij elkaar passen.

Vakken en beschikbare tijden: Je ziet gelijk in welke vakken de leerling hulp zoekt en wanneer ze kunnen. Dit maakt plannen super makkelijk en zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent.

Reageer op een leerling: Als je een leerling ziet waarvan je denkt: “Ja, die kan ik echt helpen!”, selecteer dan de tijden die jou uitkomen en vertel kort waarom jij de ideale coach bent. Je kunt ook specifieke beschikbaarheid of speciale kwaliteiten die je hebt in bepaalde vakken toevoegen.

 

Mijn Financiën

In het gedeelte ‘Mijn Financiën’ op ons platform kun je heel eenvoudig de uren die je hebt besteed aan bijles vastleggen en bevestigen. Dit is belangrijk voor je betaling, dus hier is een duidelijk stappenplan:

Uren registreren: In ‘Mijn Financiën’ vind je een overzicht van alle bijlessen die je hebt gegeven. Hier kun je de uren die je hebt gewerkt invoeren. Als je bijvoorbeeld extra tijd hebt besteed aan een sessie, pas dan de uren dienovereenkomstig aan.

Deadline voor registratie: Zorg ervoor dat je alle uren vóór de 9e van elke maand acodeert. Dit is essentieel, want alleen dan kunnen we garanderen dat je op tijd wordt uitbetaald.

Uren bevestigen: Nadat je je uren hebt gecontroleerd en eventueel hebt aangepast, moet je deze bevestigen. Dit is een belangrijke stap, want hiermee geef je aan dat de ingevoerde uren correct zijn en je klaar bent om uitbetaald te worden.

Vragen stellen: Heb je vragen over het registreren van je uren of iets anders? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en willen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Uitbetaling: Nadat je uren zijn bevestigd, zorgen wij voor de verwerking van je betaling. Je kunt dan je vergoeding volgens de afgesproken termijn op je rekening verwachten.

 

Trainingsvideo’s voor coaches

Op ons coachportaal hebben we een speciale sectie met trainingsvideo’s, ontworpen om jou als coach optimaal voor te bereiden op het geven van bijles. Deze video’s zijn niet alleen een geweldige bron voor nieuwe coaches die zich klaarstomen voor hun eerste bijlessessies, maar ook voor ervaren coaches die hun vaardigheden willen aanscherpen of nieuwe technieken willen leren. Bijvoorbeeld, als je een leerling hebt die kampt met faalangst. De video’s bieden praktische tips over hoe je je lessen kunt aanpassen om hen te ondersteunen. En als je online bijles gaat geven, dan laten deze video’s je zien hoe je dit effectief aanpakt, zodat je lessen boeiend en interactief blijven, ook via een scherm. Deze video’s zijn een goed hulpmiddel om je goed voor te bereiden op je bijlessen, en ervoor te zorgen dat ze soepel verlopen. Ze zijn niet alleen handig voor jou, maar ze helpen ook om je leerlingen en hun ouders tevreden te stellen. Neem dus even de tijd om ze te bekijken, je haalt er sowieso wat uit!

 

Agenda en beschikbaarheid

Voor alle bijlescoaches is het belangrijk om de actuele beschikbaarheid goed bij te houden. Dit zorgt ervoor dat ze beter gematcht worden met leerlingen die passen bij hun tijden. Vooral als er veranderingen zijn in het persoonlijke rooster, zoals aanpassingen door school of andere activiteiten, is het essentieel dat deze updates worden doorgevoerd. Een regelmatige controle, bijvoorbeeld maandelijks, helpt om ervoor te zorgen dat de beschikbaarheid up-to-date is.

Daarnaast biedt de agenda op het platform een helder overzicht van alle bijlesafspraken. Dit is een handige tool voor coaches om hun planning efficiënt te beheren. Mocht een les onverwachts langer duren, dan is het belangrijk dat dit direct in de agenda wordt aangepast. Dit zorgt ervoor dat coaches correct worden gecompenseerd voor hun extra tijd. Evenzo, als een les wordt geannuleerd, is het aan te raden dit ook in de agenda aan te passen. Op deze manier blijft de administratie accuraat en worden misverstanden voorkomen. Door deze kleine, maar belangrijke aspecten van het bijles geven in de gaten te houden, kunnen coaches hun werkzaamheden soepel en efficiënt uitvoeren.

 

 

Als je nog niet bij ons werkt en enthousiast bent geworden over de mogelijkheden als bijlescoach, wacht dan niet langer en solliciteer direct! Bij StudyWorks kun je overal in Nederland bijles geven, zowel fysiek als online. Dus, zelfs als je de perfecte coach bent voor iemand in Noord-Holland terwijl je zelf in Utrecht woont, is dat helemaal geen probleem. Grijp deze kans om je kennis en passie te delen en tegelijkertijd een verschil te maken in het onderwijs. We kijken uit naar je sollicitatie!