Junior Financieel Medewerker

Logo StudyWorks Careers

Junior Financieel Medewerker

- Intern werken bij StudyWorks

Junior Financieel Medewerker

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch, snelgroeiend team dat bol staat van energie en ambitie? Ben jij de gedreven Junior Financieel Medewerker die wij zoeken om StudyWorks naar het volgende niveau te tillen? Als nummer één in huiswerk- en studiebegeleiding in Nederland en België heeft StudyWorks een missie om elke leerling te helpen het beste uit zichzelf te halen. In de rol van Junior Financieel Medewerker speel je een cruciale rol bij het realiseren van deze visie.

Als Junior Financieel Medewerker bij StudyWorks draag je op diverse manieren bij aan onze dynamische organisatie. Je zult je onder andere bezighouden met het:

 • Verzorgen van de volledige financiële administratie, waaronder verkoopfacturen, debiteurenbeheer en salarisadministratie;
 • Opstellen van maandelijkse financiële rapportages;
 • Voorbereiden van de btw- en salarisadministratie;
 • Controleren, specificeren en afstemmen van balans- en tussenrekeningen;
 • Ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekening;
 • Leveren van een bijdrage aan de verbetering van financieel-administratieve processen.

We zijn op zoek naar een gedreven Junior Financieel Medewerker om ons team in Utrecht te versterken. De ideale kandidaat voor deze functie:

 • Heeft een afgeronde financiële opleiding op MBO/HBO niveau;
 • Heeft relevante werkervaring, bij voorkeur in de IT/zakelijke dienstverlening of bij een administratiekantoor. Liefst 3 jaar werkervaring;
 • Is bedreven in MS Excel en heeft sterke communicatieve vaardigheden;
 • Heeft ervaring met een financieel boekhoudpakket zoals Reeleezee, Snelstart, Exact;
 • Is minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Bij StudyWorks bieden we niet alleen een uitdagende functie als Junior Financieel Medewerker, maar ook een geweldige werkplek. Hier is wat je kunt verwachten:

 • Een competitief salarispakket (€2300-€3500 euro per maand) op basis van je ervaring, inclusief reiskostenvergoeding;
 • Veel vakantiedagen, gebaseerd op een 40-urige werkweek;
 • Een fijne combinatie tussen zelfstandig en in teamverband werken;
 • Opleidingsmogelijkheden die jouw werkplezier en welzijn centraal stelt;
 • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiende internationale markt;
 • Een kantoor dat goed bereikbaar is met zowel openbaar vervoer (stopt voor de deur) als auto, inclusief gratis parkeren in de binnenstad van Utrecht;
 • Energieke vrijdagmiddagborrels, regelmatige teamavonden en leuke uitjes zoals Mario Kart en bowling- en pingpong toernooien!

Zie jij jezelf al deel uitmaken van ons enthousiaste team en wil jij meebouwen aan de toekomst van StudyWorks? Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog. In 2 minuten, zo gedaan!

Interne vacatures

- Join ons team!

Waarom werken bij StudyWorks?

- Ervaringen

Onze medewerkers aan het woord

- FAQ

Veelgestelde vragen

StudyWorks staat al jaren bekend als dé onderwijsprofessional van Nederland op het gebied van bijles. Onze ervaring en expertise hebben talloze leerlingen geholpen hun potentieel te bereiken. Maar wij zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een bijlesinstituut. Je vindt StudyWorks nu ook actief op scholen en in de kinderopvang. We zetten ons in om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling, vanaf de eerste stapjes tot aan het trotse moment van het behalen van het diploma! 

We hebben een verscheidenheid aan functies beschikbaar in verschillende afdelingen, zoals Recruitment, Marketing, Administratie, IT en Sales. Houd onze vacaturepagina in de gaten voor de meest actuele vacatures.

Ons kantoor zit in het mooie Utrecht, vlakbij de binnenstad! Het kantoor is heel goed te bereiken, zowel met het OV als met de auto (5 minuten vanaf het centraal station en vlakbij de A12). 

Je kan solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen onderaan deze pagina of op ‘solliciteer direct’ te klikken. Daarnaast kan je ook solliciteren via een specifieke vacature op de website of door een mail te sturen met je CV en motivatie naar recruitment@studyworks.nl

Je krijgt altijd een bericht terug van een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je verschillende mensen spreekt, het ligt er namelijk maar net aan wie er op dat moment aanwezig is en voor welke functie je hebt gesolliciteerd!

Na het ontvangen van je sollicitatie zal ons recruitment team je sollicitatie beoordelen in relatie tot de eisen van de functie. Vervolgens laten we je weten of je bent uitgenodigd voor een gesprek, dat afhankelijk van de functie kan bestaan uit één of meer rondes. Is het voor beide partijen een match? Dan doen we je een aanbod!

Heb je een andere vraag over de functie?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

Collega?

Het leuke aan StudyWorks, is de balans tussen onwijs veel vrijheid & verantwoordelijkheid. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid na het harde werken, waardoor je je echt onderdeel voelt van het team.

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan