Werken in de kinderopvang

Logo StudyWorks Careers

Werken in de kinderopvang

- Werken bij StudyWorks

Groeien in de kinderopvang

Ben jij bezig met een pedagogische of onderwijs gerelateerde opleiding, of heb je die al afgerond? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en een hoop variatie in je werk? Dan kan je namens StudyWorks werken in de kinderopvang!

De kinderopvang bestaat uit het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. In een kinderdagverblijf begeleid je kinderen van 0 tot 4 jaar. Wanneer je gaat werken in de buitenschoolse opvang, begeleid je kinderen van 4 tot 12 jaar na schooltijd. Elke dag zijn er leuke activiteiten gepland om de kinderen te vermaken. Jij zal er elke dag voor zorgen dat de kinderen een leuke dag hebben.

- Werken bij StudyWorks

Waarom werken in de kinderopvang namens StudyWorks?

- Ervaringen

Onze coaches aan het woord

- Onze blogs

Samen groeien in de kinderopvang

- FAQ

Veelgestelde vragen

StudyWorks heeft samenwerkingen met verschillende kinderopvangorganisaties in Nederland die op zoek zijn naar pedagogisch medewerkers die kunnen helpen met het opvangen van de tekorten in de kinderopvang. Zo kan het zijn dat jij een keer invalt op een buitenschoolse opvang, of structureel drie dagen in de week werkt op een kinderdagverblijf.

Het kinderdagverblijf is voor kinderen tussen de 0-4 jaar oud. Deze opvang is vaak al vroeg open, namelijk van 7 tot 7, bestaande uit verschillende diensten. De buitenschoolse opvang is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. De bso dient voornamelijk voor de opvang van kinderen ná school, dus van 12 tot 19 uur. Tijdens de vakanties is de bso langer open, namelijk dezelfde tijden als de kdv.

Ben jij bezig met een pedagogische of onderwijs gerelateerde opleiding, of heb je die al afgerond? Dan kan jij voor ons aan de slag! Weet je niet zeker of jouw opleiding geschikt is? Doe dan de diplomacheck.

StudyWorks heeft samenwerkingen met verschillende kinderopvangorganisaties door heel Nederland. Wanneer jij voor ons aan de slag gaat proberen wij jou altijd aan een aanvraag te matchen die bij jou in de buurt is. Jij kan daarnaast zelf aangeven hoe ver jij bereidt bent te reizen.

StudyWorks biedt jou €18,- per uur om aan de slag te gaan in de kinderopvang.

Ja, zeker! Op basis van jouw reisafstand, krijg jij een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Heb je een andere vraag?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

StudyWorker?

Ik kan er als pedagogisch medewerker voor zorgen dat de kinderen zich veilig, gezien en gehoord voelen, dan ontwikkelen de kinderen zich vanzelf. Gewoon, omdat het kinderen zijn. Hoe mooi is dat!

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan