SEO/CRO Marketing Specialist

Logo StudyWorks Careers

SEO/CRO Marketing Specialist

- Intern werken bij StudyWorks

SEO/CRO Marketing Specialist

Ben jij een expert in online marketing die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch, snelgroeiend team dat bol staat van energie en ambitie? StudyWorks, dé toonaangevende aanbieder van huiswerk- en studiebegeleiding in Nederland en België, is op zoek naar een SEO/CRO Marketing Specialist. Als SEO/CRO Marketing Specialist zal je ons marketingteam versterken en helpen bij de uitbreiding van onze marketingactiviteiten. We hebben al sterke prestaties op het gebied van SEA en Paid Socials, maar er liggen volop kansen op het gebied van SEO, linkbuilding en vooral op het vlak van conversie-optimalisatie (CRO).

Als SEO/CRO Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opzetten en implementeren van SEO en linkbuilding strategieën;
 • Het verbeteren van conversie-optimalisatie percentages op de landingspagina’s van onze websites;
 • Het opzetten en uitvoeren van A/B-tests, analyseren van resultaten en implementeren van succesvolle verbeteringen;
 • Actief samenwerken met andere Marketeers en onze Data Analist;
 • Samenwerken met de Inplan- en Recruitment Afdeling om ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep wordt bereikt;
 • Verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van de aantrekking van nieuwe aanmeldingen op de StudyWorks website.

Wij zoeken een SEO/SRO Marketing Specialist die:

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft in linkbuilding, SEO-optimalisatie en gebruikersgedrag op websites;
 • Een relevante hbo- of universitaire opleiding heeft afgerond, bij voorkeur in sales, communicatie of een vergelijkbaar vakgebied;
 • Analytisch sterk is en strategisch kan denken over verbeteringen in de gebruikerservaring en conversie-optimalisatie;
 • Fulltime beschikbaar is.

Bij StudyWorks bieden we je:

 • Een competitief salarispakket (€2600-€3500 euro per maand) op basis van je ervaring, inclusief vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Een werklaptop naar keuze;
 • De kans om bij te dragen aan een snelgroeiend, dynamisch en internationaal team;
 • De mogelijkheid om zowel in teamverband als zelfstandig te werken en direct impact te maken;
 • Een uitdagende functie waarin je je creatieve en analytische vaardigheden volledig kunt inzetten;
 • Een kantoor dat goed bereikbaar is met zowel openbaar vervoer als auto, inclusief gratis parkeren in de binnenstad van Utrecht;
 • Energieke vrijdagmiddagborrels, regelmatige teamavonden en leuke uitjes zoals Mario Kart en bowling- en pingpong toernooien!

Ben jij de SEO/CRO Marketing Specialist die we zoeken en wil je bijdragen aan de groei en het succes van StudyWorks? Solliciteer vandaag nog!

Interne vacatures

- Join ons team!

Waarom werken bij StudyWorks?

- Ervaringen

Onze medewerkers aan het woord

- FAQ

Veelgestelde vragen

StudyWorks staat al jaren bekend als dé onderwijsprofessional van Nederland op het gebied van bijles. Onze ervaring en expertise hebben talloze leerlingen geholpen hun potentieel te bereiken. Maar wij zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een bijlesinstituut. Je vindt StudyWorks nu ook actief op scholen en in de kinderopvang. We zetten ons in om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling, vanaf de eerste stapjes tot aan het trotse moment van het behalen van het diploma! 

We hebben een verscheidenheid aan functies beschikbaar in verschillende afdelingen, zoals Recruitment, Marketing, Administratie, IT en Sales. Houd onze vacaturepagina in de gaten voor de meest actuele vacatures.

Ons kantoor zit in het mooie Utrecht, vlakbij de binnenstad! Het kantoor is heel goed te bereiken, zowel met het OV als met de auto (5 minuten vanaf het centraal station en vlakbij de A12). 

Je kan solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen onderaan deze pagina of op ‘solliciteer direct’ te klikken. Daarnaast kan je ook solliciteren via een specifieke vacature op de website of door een mail te sturen met je CV en motivatie naar recruitment@studyworks.nl

Je krijgt altijd een bericht terug van een van onze medewerkers. Het kan zijn dat je verschillende mensen spreekt, het ligt er namelijk maar net aan wie er op dat moment aanwezig is en voor welke functie je hebt gesolliciteerd!

Na het ontvangen van je sollicitatie zal ons recruitment team je sollicitatie beoordelen in relatie tot de eisen van de functie. Vervolgens laten we je weten of je bent uitgenodigd voor een gesprek, dat afhankelijk van de functie kan bestaan uit één of meer rondes. Is het voor beide partijen een match? Dan doen we je een aanbod!

Heb je een andere vraag over de functie?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

Collega?

Het leuke aan StudyWorks, is de balans tussen onwijs veel vrijheid & verantwoordelijkheid. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid na het harde werken, waardoor je je echt onderdeel voelt van het team.

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan