Online-Bijles.com X StudyWorks

Logo StudyWorks Careers

Online-Bijles.com X StudyWorks

- Online-Bijles.com X StudyWorks

Welkom bij StudyWorks!

Je hebt de eerste stap naar een carrière in het onderwijs genomen door interesse te tonen in het werken met ons. We zijn blij om je hier te zien! We willen je echter laten weten dat het sollicitatieproces voor bijlesdocenten plaatsvindt via ons moederbedrijf, StudyWorks.

Online-Bijles.com is een trots onderdeel van het StudyWorks-netwerk, waar we ons inzetten om topkwaliteit bijles aan te bieden aan studenten in heel Nederland. Hoewel Online-Bijles.com haar eigen website en klantenbestand heeft, zijn alle bijlesdocenten daadwerkelijk werkzaam via StudyWorks. Dit betekent dat als je voor ons werkt, je misschien wel bijles geeft namens StudyWorks aan klanten van Online-Bijles.com.

Maak je geen zorgen, dit verandert niets aan de kwaliteit en het type werk dat je zult doen. Het enige dat het betekent, is dat je officieel een onderdeel wordt van het StudyWorks-team! StudyWorks is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Naast bijles geven kan je via StudyWorks ook voor de klas staan en werken in de kinderopvang!

Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? Geweldig! Solliciteer direct via de button hieronder en je wordt doorverwezen naar het sollicitatieformulier van StudyWorks. We kijken ernaar uit om je aan boord te hebben en deel uit te maken van onze missie om onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken.

- Werken bij StudyWorks

Hoe draag jij jouw steentje bij?

- Ervaringen

Onze coaches aan het woord

De missie van StudyWorks is om elk kind passende bijles aan te bieden in een vertrouwde omgeving. Vanuit de gedachte dat ieder kind anders is, zijn de bijlessen van StudyWorks nooit hetzelfde.

10.000+ coaches
0 +
StudyWorkers gingen je al voor!

- FAQ

Veelgestelde vragen

Jij mag al bijles geven als je een havo of vwo-diploma hebt, of een onderwijsgerelateerde vervolgopleiding volgt of al hebt afgerond.

Je geeft bijles aan huis in of rondom je eigen woonplaats. Wij zoeken een leerling die bij je past én zo dicht mogelijk in de buurt woont. Wij kunnen je ook vragen om online bijles te geven: in dat geval maakt het natuurlijk niet uit waar je woont. Als laatste is het ook mogelijk om op een school bijles te geven aan een groepje leerlingen namens StudyWorks. In dit geval gaan wij op zoek naar een school bij jou in de buurt.

Dit hangt heel erg af van de aanvragen die binnenkomen en de regio waar je woont. Wij linken jou aan een aanvraag als deze rondom jouw woonplaats is en bij je voorkeuren past. Dit zorgt ervoor dat sommige bijlescoaches veel uren in de week maken en andere coaches een week niet worden ingepland. Het werk kan dus erg fluctueren!

Het uurloon is €13,-, dit is ook het bedrag dat wij uitbetalen. Bij onze overeenkomst is er geen sprake van loonheffingskorting. Deze kun je bij een ander baantje zonder problemen aan zetten.

Bij het matchen kijken wij naar een combinatie van persoonlijkheid, cijfers en ervaring. Bij StudyWorks vinden wij de klik met een leerling minstens net zo belangrijk als de ander genoemde aspecten. Wanneer er een goede klik is tussen jou en je leerling zal de kennisoverdracht prettiger en effectiever verlopen.

In principe krijg je van ons geen reiskostenvergoeding, omdat we zo veel mogelijk proberen de bijlessen in te plannen in en rondom jouw woonplaats. Mocht je een keer verder weg moeten werken, is een reiskostenvergoeding bespreekbaar.

Heb je een andere vraag?
Dan kun je mij altijd bereiken!

Matthijs

Hoofd recruitment
recruitment@studyworks.nl
06 397 60 255

Word jij onze nieuwe

StudyWorker?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer dolor nunc, pulvinar a fringilla sit amet, pretium ut lectus. Donec vitae turpis a nibh interdum pretium in ut sapien. 

Weet je het al?

Solliciteer direct!

Upload je CV hieronder
PDF, JPG, PNG of DOCX toegestaan