LOCATIE: UTRECHT | HBO/WO | STAGEVERGOEDING VAN €300 P.M.

Het recruitment team van StudyWorks is op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair(e) om het team te versterken. Ben jij enthousiast, gedreven en hou je wel van een uitdaging? Dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou! Als stagiair bij StudyWorks heb je veel verantwoordelijkheid en word je gezien als een expert in jouw vakgebied. We zijn dan ook benieuwd naar jouw inzichten en je bent meer dan welkom om mee te denken hoe wij onze diensten nog verder kunnen verbeteren.

StudyWorks verzorgt individuele bijles aan huis en online door heel Nederland. Wij leveren ook examentraining en huiswerkbegeleiding. Deze diensten verzorgen we voor ieder vak en voor ieder niveau van de middelbare- en basisschool.

Ons kantoor bevindt zich tien minuten van Utrecht Centraal en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast ga je met een jong en enthousiast team werken dat open staat voor vragen. Ook drinken we af en toe een biertje na het werk.

Als recruitment stagiair(e) houd jij je bezig met de volgende taken:

 • Bijhouden van het digitale personeelsdossier;
 • Optimalisatie van het recruitmentproces;
 • Contact onderhouden met coaches;
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken met coaches;
 • Het ondersteunen bij HR-projecten;
 • Je stage-opdracht zal in overleg met jou, jouw opleiding en StudyWorks worden vormgegeven.

Wij zoeken iemand die:

 • In het 2e, 3e jaar zit of een afstudeerplek zoekt;
 • Een HBO of WO studie richting HRM, Communicatie, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Organisatiepsychologie, MER, Marketing, Business Management doet;
 • Sterk in zijn of haar schoenen staat;
 • Goed overweg kan met jongeren tussen de 12 en 18 jaar;
 • De Nederlandse taal goed beheerst;
 • 3-4-5 dagen per week beschikbaar is;
 • Pluspunten zijn wanneer je vaardig bent in Mario Kart, Photoshop, Illustrator en creatief denken.
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Uitdagende werkzaamheden;
 • Een leuk, enthousiast en jong team met een gemiddelde leeftijd van 25.5 jaar (ja, dit hebben we uitgerekend);
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met uitzicht op een vaste baan;
 • Een gezellige werksfeer.

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken voor StudyWorks? Solliciteer dan direct! We hebben elke stageperiode stagiaires nodig, dus dit kan het hele jaar door! We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee/biertje op ons kantoor.

WORD RECRUITMENT STAGIAIR(E) BIJ STUDYWORKS!

Als stagiair bij StudyWorks heb je veel verantwoordelijkheid en word je gezien als een recruitment expert. Je zal dus geen koffie halen, sterker nog, wij halen koffie voor jou!

Ben jij benieuwd hoe stage lopen bij StudyWorks eruitziet? In deze video maak je kennis met het team achter StudyWorks, zie je een aantal stagiaires die jou voor zijn gegaan en krijg je een voorproefje van de sfeer bij ons op kantoor. Overtuigd? Solliciteer dan direct!

DE GEZELLIGHEID KRIJG JE ER GRATIS BIJ!

Naast hard werken is gezelligheid en een goede werksfeer natuurlijk ook erg belangrijk. Daar zetten we ons bij StudyWorks dan allemaal ook erg hard voor in! Zo drinken we vaak met z’n alle een biertje na werk en zijn er regelmatig borrels waarbij we met z’n allen pizza of kip bestellen en heel veel spelletjes doen. Daarnaast vinden we iedere week wel een verdwaalde ICE fles (heel toevallig) onder iemands bureau. 

Ben jij een echt hardwerkende socializer en houd jij van gezelligheid? Kan jij ons team versterken en ben jij een ster in paardenrace, pingpongen, Mario kart, noem maar op? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu!

100+ STUDENTEN GINGEN JOU VOOR, WAARONDER ANNA

Stage-recruitment

StudyWorks is een jong, fijn en groeiend bedrijf en dit bedrijf bevat geweldige mensen. De sfeer is altijd warm. Ik had vanaf het begin het gevoel dat ik thuishoorde tussen mijn collega’s. Je kan praten over serieuze dingen, maar ook over je weekend. Ik heb altijd het gevoel dat ik mijn ei kwijt kan bij iedereen. Mijn collega’s luisteren naar mij, ze horen mij en ze laten mij lachen. De sfeer is voor mij te omschrijven als speels. Af en toe een grap of een prank komt zeker dagelijks voor. ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Dat is het norm van StudyWorks op kantoor.

Lees Anna’s hele blog hier

Bijdragen aan een educatieve toekomst?

StudyWorks geeft bijles in heel Nederland en voor alle vakken van de basisschool en de middelbare school. Het maakt dus niet uit waar je woont en wat jouw favoriete vak is. Neem contact met ons op en na je succesvolle sollicitatie kun je vrijwel direct aan de slag om leerlingen te helpen die jouw hulp goed kunnen gebruiken!

SOLLICiteer direct!

FAQ

StudyWorks werkt met twee stageperiodes in het jaar. De eerste stageperiode loopt van september tot en met januari. De tweede stageperiode loopt van februari tot en met eind juni/begin juli. Als je meer of minder maanden stage moet lopen, is dit zeker ook mogelijk bij ons. Wij zijn hierin erg flexibel!

Wij hebben elke periode ongeveer acht stagiaires in dienst, verdeeld over de sales en communicatie-, recruitment, marketing en employer branding afdelingen.

De stagevergoeding hangt af van de hoeveelheid dagen die je werkt bij StudyWorks. Bij vier dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €240,- per maand. Bij vijf dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €300,- per maand.

Als je stage bij ons loopt, krijg je geen reiskostenvergoeding. StudyWorks gaat ervan uit dat je in het bezit bent van een studentenreisproduct.