LOCATIE: UTRECHT | HBO/WO | STAGEVERGOEDING VAN €300 P.M.

Maak jij gemakkelijk met iedereen een praatje en durf jij het aan om sollicitatiegesprekken te voeren? Bij StudyWorks ga je op de recruitmentafdeling het digitale personeelsdossier bijhouden en onderhoud je nauw contact met onze coaches!

Wij zijn op zoek naar recruitment stagiaires vanaf begin februari die 3 à 5 dagen in de week beschikbaar zijn tot juni / juli. Volg je een relevante MBO, HBO of WO opleiding en houd je van gas geven? Lees dan gauw verder wat wij, als nr. 3 van de top-groeibedrijven in Nederland(!!), voor jou kunnen betekenen.

StudyWorks is, naast de nummer één in huiswerk- en studiebegeleiding in Nederland, ook de leukste detacheerder met in totaal bijna 5000 medewerkers. Met ons gedreven team op kantoor in Utrecht hebben we in een paar jaar tijd een positie verworven binnen de top van de bijles bedrijven in Nederland. StudyWorks helpt +1000 kinderopvanglocaties met pedagogisch medewerkers en +250 scholen met de invulling van invalleerkrachten, huiswerkklassen, bijlessen in groepjes en eindexamentraining.

Als recruitment stagiair(e) houd jij je bezig met de volgende taken:

 • Bijhouden van het digitale personeelsdossier;
 • Optimalisatie van het recruitmentproces;
 • Contact onderhouden met coaches;
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken met coaches;
 • Het ondersteunen bij HR-projecten;
 • Je stage-opdracht zal in overleg met jou, jouw opleiding en StudyWorks worden vormgegeven.
 • Een MBO, HBO of WO student (bijv. in de richting van HR, communicatie, commerciële economie, bedrijfskunde of marketing).
 • 3 tot 5 dagen in de week beschikbaar.
 • De Nederlandse taal is geen probleem voor jou.
 • Een aanstormend talent in tafeltennis? Dan dagen wij jou graag uit in de pauzes.
 • Een stagevergoeding;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen onze organisatie;
 • Uitdagende werkzaamheden;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid; 
 • Wekelijkse borrels op de vrijmibo;
 • +/- 5 minuten van Utrecht Centraal en goed bereikbaar met het openbaar vervoer;
 • +/- 5 minuten vanaf de A12, gratis parkeren voor de deur!
 • Een leuk, enthousiast en jong team met een gemiddelde leeftijd van 25.5 jaar (ja, dit hebben we uitgerekend)

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken voor StudyWorks? Solliciteer dan direct! We hebben elke stageperiode stagiaires nodig, dus dit kan het hele jaar door! We nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee/biertje op ons kantoor.

WORD RECRUITMENT STAGIAIR(E) BIJ STUDYWORKS!

Als stagiair bij StudyWorks heb je veel verantwoordelijkheid en word je gezien als een recruitment expert. Je zal dus geen koffie halen, sterker nog, wij halen koffie voor jou!

Ben jij benieuwd hoe stage lopen bij StudyWorks eruitziet? In deze video maak je kennis met het team achter StudyWorks, zie je een aantal stagiaires die jou voor zijn gegaan en krijg je een voorproefje van de sfeer bij ons op kantoor. Overtuigd? Solliciteer dan direct!

DE GEZELLIGHEID KRIJG JE ER GRATIS BIJ!

Naast hard werken is gezelligheid en een goede werksfeer natuurlijk ook erg belangrijk. Daar zetten we ons bij StudyWorks dan allemaal ook erg hard voor in! Zo drinken we vaak met z’n alle een biertje na werk en zijn er regelmatig borrels waarbij we met z’n allen pizza of kip bestellen en heel veel spelletjes doen. Daarnaast vinden we iedere week wel een verdwaalde ICE fles (heel toevallig) onder iemands bureau. 

Ben jij een echt hardwerkende socializer en houd jij van gezelligheid? Kan jij ons team versterken en ben jij een ster in paardenrace, pingpongen, Mario kart, noem maar op? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu!

100+ STUDENTEN GINGEN JOU VOOR, WAARONDER ANNA

Stage-recruitment

StudyWorks is een jong, fijn en groeiend bedrijf en dit bedrijf bevat geweldige mensen. De sfeer is altijd warm. Ik had vanaf het begin het gevoel dat ik thuishoorde tussen mijn collega’s. Je kan praten over serieuze dingen, maar ook over je weekend. Ik heb altijd het gevoel dat ik mijn ei kwijt kan bij iedereen. Mijn collega’s luisteren naar mij, ze horen mij en ze laten mij lachen. De sfeer is voor mij te omschrijven als speels. Af en toe een grap of een prank komt zeker dagelijks voor. ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Dat is het norm van StudyWorks op kantoor.

Lees Anna’s hele blog hier

Bijdragen aan een educatieve toekomst?

StudyWorks geeft bijles in heel Nederland en ondersteunt scholen en kinderdagverblijven met personeel. Neem contact met ons op en na je sollicitatie kunnen we de mogelijkheden verder bespreken tijdens een kopje koffie!

SOLLICiteer direct!

FAQ

WANNEER KAN JE STAGE LOPEN BIJ STUDYWORKS?

StudyWorks werkt met twee stageperiodes in het jaar. De eerste stageperiode loopt van september tot en met januari. De tweede stageperiode loopt van februari tot en met eind juni/begin juli. Als je meer of minder maanden stage moet lopen, is dit zeker ook mogelijk bij ons. Wij zijn hierin erg flexibel!

HOEVEEL STAGIAIRES NEMEN JULLIE AAN?

Wij hebben elke periode ongeveer acht stagiaires in dienst, verdeeld over de sales en communicatie-, recruitment, marketing en employer branding afdelingen.

HOEVEEL STAGEVERGOEDING KRIJG IK PER MAAND?

De stagevergoeding hangt af van de hoeveelheid dagen die je werkt bij StudyWorks. Bij vier dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €240,- per maand. Bij vijf dagen in de week ontvang je een stagevergoeding van €300,- per maand.

KRIJG IK EEN REISKOSTENVERGOEDING?

Als je stage bij ons loopt, krijg je geen reiskostenvergoeding. StudyWorks gaat ervan uit dat je in het bezit bent van een studentenreisproduct.